Maas theater dans podium

Maas Streams

Mis jij het theater al? Zolang de lockdown alle theaters gesloten houdt, biedt Maas je een alternatief: een theaterervaring vanuit huis! We brengen verschillende voorstellingen uit als livestream, zowel voor XL als voor families. Daarnaast staan er voor kinderen registraties op Maas TV en Podiumkids Thuis, die je kunt kijken wanneer het jou uit komt. Tune in!

Livestreams
Kies voor livestreams en beleef een voorstelling met alle kijkers op hetzelfde moment, net als in het theater. Voor jongeren en (jong)volwassenen is er FRESH: Mi Mama (XL) en Aan tafel (XL). Voor kinderen is er livestream van Eitje (3+) en Gezocht: Konijn (3+) met interactieve extra’s. De livestreams kosten €5,00 tot €7,50 en duren 35 tot 90 minuten.

 

 

Maas TV
Kijk een Maasvoorstelling wanneer het jou uit komt. Op Maas TV krijg je 48 uur lang toegang tot de opname voor €2,99. Je kunt kiezen uit Gezocht: Konijn (3+), Drie (4+)*, Juffenballet (6+)* en Alleen op de wereld (8+).

 

 

 

Podiumkids Thuis
Op Podiumkids Thuis verzamelt een grote groep jeugdgezelschappen de opnames van hun voorstellingen. Er zijn theatervoorstellingen voor kinderen van alle leeftijden. Je vindt hier ook veel gezelschappen die vaak in het Maaspodium spelen. Voor €2,99 kun je jouw keuze 48 uur lang kijken.

 

 

 

* PAK’M, Drie en Juffenballet zijn coproducties van Maas theater en dans en BonteHond.