Maas theater dans podium

10 jaar Gezocht: Konijn

Tien jaar geleden, op 2 april 2011, speelde de voorstelling Gezocht: Konijn voor het eerst in Schouwburg Almere. Toen nog onder de noemer van Theatergroep Max en onder regie van René Geerlings kwam het verhaal van het ontsnapte konijn tot leven. Samen met het originele politieteam, bestaande uit hoofdcommissaris Niek van der Horst en agenten Dorien Folkers en Floor van Leeuwen kreeg Gezocht: Konijn lovende recensies en enthousiaste publieksreacties. Door de jaren heen is Konijn achtervolgt door vele nieuwe politieagenten en verhuisde de zoektocht zelfs naar België, Engeland, Schotland en Turkije!

Gezocht: Konijn is terug
Opgelet! Opgelet! We zijn inmiddels 10 jaar na de eerste voorstelling en er zijn nog steeds konijnen die zich niet aan onze menselijke regels houden. Laatst is er na 21:00 op een grasveldje een groepje langoorig tuig gespot zonder de 1,5 meter in acht te nemen. En op Instagram zien we veel foto’s van knaagdieren die zich zonder mondkapje in de publiekelijke ruimte bewegen. Hoog tijd om Gezocht: Konijn weer te spelen. Als artistiek directeur van Maas neemt René Geerlings dit keer weer de leiding over het politieteam. Samen met Dorien Folkers en Lotte Risschen gaan ze op zoek naar konijn. En dat moet haast wel een paaskonijn zijn, want we spelen Gezocht: Konijn op eerste paasdag als livestream in ons eigen Maaspodium. We spelen de voorstelling in Zoom en is dus 100% live! Wil jij hier bijzijn? Klik hier voor meer info en tickets.

Heel veel dank aan alle politieagenten door de jaren heen: Niek van der Horst, Anne Fé de Boer, Saskia Driessen, Roos Hoogland, Koen Kreulen, Lotte Rischen, Dorien Folkers, Floor van Leeuwen, Sus Verbruggen, Art-Jan de Vries, René Geerlings, Anil Calim, Sertac Nicholas Guder, Almila Bayraktar, Simel Kecicioglu, Oya Bacak.

En wist je dat Gezocht: Konijn ook te zien is op Maas TV? Niet live, maar wel nét zo leuk!