Maas theater dans podium

10 redenen om vakantie te vieren bij Maas

Op de donderdag voorjaarsvakantie kwamen de MaasSmaakMakers 8+ weer bij elkaar. Dit keer om het vakantieprogramma te testen. Ziggy, Miles, Junez, Pranay en Demi bezochten de voorstelling Moustachio (6+) van Wie Walvis en deden mee aan De Spionnenschool, het gratis randprogramma van de vakantie. Ze maakten hun eigen GEZOCHT posters en leerden in de workshop sluipen en zoeken als echte spionnen.

Omdat er iedere vakantie een nieuw programma in het Maaspodium is, bedachten de SmaakMakers 10 redenen waarom jij de volgende keer óók moet komen:
1. Omdat je anders constant met je ouders thuis zit opgescheept.
2. Omdat er grappige, spannende en fantasievolle voorstellingen te zien zijn speciaal voor kinderen van alle leeftijden.
3. Omdat het soms slecht weer is en bij Maas zit je altijd droog.
4. Omdat je hier gezellig kan kletsen (niet tijdens de voorstelling natuurlijk!).
5. Omdat er altijd iets te doen is naast het kijken van voorstellingen, zoals posters maken.
6. Omdat je in de foyer lekker kan eten en drinken, zoals warme chocomel en quiche die op pizzataart lijkt.
7. Omdat er vaak workshops zijn waar je aan mee mag doen.
8. Omdat je je thuis snel kan vervelen en hier niet.
9. Omdat er muziek wordt gedraaid of zelfs live muziek wordt gemaakt.
10. Omdat je dan een échte Maassmaakmaker tegen het lijf kan lopen, te herkennen aan hun trui, en zij zijn echt top! (tip van Maas zelf 😉)

Daarnaast gaf de elfjarige SmaakMaker Ziggy gaf als echte Maasdenker een enthousiaste reactie mét kritische noot: “In de workshop moesten we iemand opsporen die een vergrootglas had gestolen. Ik vond het heel leuk toen we aan het begin gingen oefenen. We moesten als de juf haar rug omdraaide naar haar toe lopen en als ze weer naar ons keek heel gewoon doen en doen als of we haar niet in de gaten hielden. Ten eerste vond ik het een hele leuke workshop. Alleen voor de grotere kinderen (…) was het toch iets té duidelijk dat het gepland was. Voor die kinderen zouden jullie het wat ingewikkelder kunnen maken. Zoals geheime codes en briefjes die je op een bepaalde plek neerlegt en dat dat dan een foto wordt van de dader bijvoorbeeld.” Goed over nagedacht, Ziggy!

In de meivakantie (25 apr t/m 3 mei) is er weer een geheel nieuw programma in het Maaspodium. Klik hier voor meer informatie.