Maas theater dans podium

Ambassadeurs

Doe mee word ambassadeur bij Maas!

Ga jij wel eens naar het theater, of lijkt het je leuk om dat te gaan doen? Wil jij meedenken met een professioneel theater, workshops volgen en exclusieve kijkjes achter de schermen krijgen? Maas nodigt je uit om ambassadeur te worden! 

XL-ambassadeurs (12-19 jaar)
Als XL-ambassadeur ben je enthousiast over theater en wil je wel wat meer doen dan alleen maar kijken. Je schrijft recensies of maakt vlogs over onze premières of andere voorstellingen. Je gaat mee backstage en maakt kennis met theatertechniek, acteurs en regisseurs. Je schuift met Maas aan tafel om met verschillende afdelingen mee te denken en je ongezouten mening te geven over de aankleding van de foyer, het aanbod van de bar, de posters en Instagram. Je volgt exclusieve workshops en hebt zin om leeftijdsgenoten te enthousiasmeren over voorstellingen.

De XL-ambassadeursclub begint in januari 2019 en je wordt een avond per maand verwacht in het Maaspodium. De eerste avond voor onze XL-ambassadeurs is vrijdag 11 januari 2019 vanaf 18:00 uur. We gaan dan om 20:15 uur samen naar FRESH: Mind Ur Step.

Iedereen tussen de 12 en 19 jaar kan zich aanmelden via een mail naar remco@maastd.nl. Deelname is gratis en ervaring met theater is niet nodig.

Kinderambassadeurs (8-12 jaar)
Als kinderambassadeur ben je enthousiast over theater en ben je nieuwsgierig naar wat er voor- en achter de schermen gebeurt. Je doet verslag van onze premières of andere voorstellingen met een vlog of recensie. Je gaat mee backstage en maakt kennis met theatertechniek, acteurs en regisseurs. Je schuift met Maas aan tafel om mee te denken over wat er in het podium te doen is voor en na de voorstellingen of hoe de posters er uit moeten zien. Je mag onze workshops uitproberen en aan Maas laten weten wat je wel en niet leuk vindt. We maken er leuke en leerzame middagen van in het Maaspodium!

De kinderambassadeursclub begint in januari 2019 en je wordt een middag per maand verwacht in het Maaspodium. De eerste middag voor kinderambassadeurs is woensdag 23 januari 2019 vanaf 15:00 uur. We gaan dan om 17:00 uur samen naar Hallo Familie.

Iedereen tussen de 8 en 12 jaar kan zich aanmelden via een mail naar esther@maastd.nl. Deelname is gratis en ervaring met theater is niet nodig.