Maas theater dans podium

Bewaar je ticket, geniet later

COVID-19 raakt ons allemaal, ook de culturele sector en de sport. Nu vragen Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals gezamenlijk aan bezoekers om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap en volgens de regels van de Autoriteit Consument & Markt. Iedere instelling hanteert hetzelfde beleid met betrekking tot restitutie.

Had jij kaartjes voor voorstellingen in het Maaspodium in deze periode, dan ontvang je vandaag (op 10 april 2020) een mail van ons met daarin alle informatie over de verdere afhandeling van je tickets. Hieronder lees je de opties in het kort.

Tegoedbon
Wil je jouw ticket(s) omruilen voor een voorstelling op het moment dat het Maaspodium weer open gaat? Hiermee help je de economische klap van de effecten in de culturele sector op te vangen. Wij zetten je ticket(s) om in een tegoedbon die je per e-mail ontvangt. De code op de tegoedbon kun je bij je volgende reservering gebruiken om mee te betalen. De tegoedbon is geldig t/m 1 juli 2021.

Doneer je ticket
Je kunt ook besluiten om jouw ticket(s) aan het Maaspodium doneren om ons in deze bijzondere en moeilijke tijd te steunen. Dat waarderen we enorm. Zo kan Maas blijven bouwen aan voorstellingsvermogen en het ontwikkelen van voorstellingen, (educatieve) projecten en workshops voor kinderen en jongeren.

Geld terug
Mocht je liever (een deel van) het bedrag van jouw ticket(s) teruggestort krijgen, dan hebben wij daar uiteraard ook begrip voor. Het geld wordt binnen enkele weken teruggestort op het rekeningnummer waarmee de tickets zijn betaald.

Meer informatie
> Heb je nog vragen? Klik hier voor veelgestelde vragen én de bijbehorende antwoorden van het Maaspodium.
> Wil je meer weten over de landelijke regeling Bewaar je ticket, geniet later? Of wil je de video’s van de NOS of RADAR zien hierover? Klik dan hier.

We betreuren het enorm dat zoveel voorstellingen niet door kunnen gaan, maar zijn heel blij met alle steun en betrokkenheid die we van ons publiek ontvangen. We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze moeilijke tijd en we zien jullie hopelijk snel weer terug in het Maaspodium!