Maas theater dans podium

Coolhaven Collab Update

Vanuit Coolhaven Collab slaan Maas en Lloyds Company weer de handen ineen en organiseren we masterclasses voor jong talent. Geïnspireerd door de ervaringen in Mind Ur willen we aanstormend talent persoonlijk coachen en ‘know how’ delen op het gebied van techniek, choreografie, dramaturgie, ondernemen en fondsenwerving.

De eerste masterclasses vinden plaats op 8, 13 en 15 mei van 14:00-17:00 uur in het Maaspodium en gaan over cultureel ondernemerschap. Meld je via Coolhaven Collab aan voor één van de bovenstaande data. Tijdens de masterclass leer je meer over cultureel ondernemerschap en ontvang je praktische tools en tips over hoe jij cultureel kunt ondernemen.

Meet-up
Op zondag 22 maart 2020 vindt er weer een Coolhaven Collab Meet-Up plaats, deze keer in het Maaspodium. Net als de eerste editie in november, is het doel om talenten uit verschillende disciplines bij elkaar te brengen zodat zij van de culturele instellingen en elkaar kunnen leren. Met deze keer een masterclass van Kevin de Randamie, ook wel bekend als Blaxtar.

Programma Meet-Up
15:30 Inloop
16.00 Opening
16:10 Masterclass Kevin de Randamie
18:30 Diner
19:45 Borrel (met DJ) inclusief nagesprek
20:30 Afsluiting

Deelnemen?
Talenten kunnen zich tot 16 maart 2020 aanmelden door een mail te sturen naar communication@ofknowledge.house of info@coolhavencollab.nl.


Coolhaven Collab
Coolhaven Collab is een lokale samenwerking met Jeugdtheater Hofplein, Grounds, Codarts, Albeda, Music Matters en andere organisaties uit Delfshaven. Doel van de samenwerking is om onze krachten te bundelen om jong podiumkunstentalent (16-25 jaar) te helpen zich te oriënteren, verdiepen en bekwamen in verschillende disciplines. Maas biedt binnen deze samenwerking een podium en kennis, en zet in op de ontwikkeling van Coolhaven als een gebied voor jonge talenten in de podiumkunsten.  Klik hier voor meer informatie.