Maas theater dans podium

Zelf theater maken (voorjaarsvakantie)

Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud en wil je graag een keer meespelen bij Maas? Geef je dan nu op voor het project De kleine wilde keuken in de voorjaarsvakantie!

Wat is De kleine wilde keuken?
In de voorjaarsvakantie werk je in een week naar een presentatie toe. 
We onderzoeken deze dagen de toekomst van eten. Wat ligt er over 50 jaar op je bord? Hoe dek je dan je tafel? Welke nieuwe smaken moeten we nog ontdekken? Of hoe groeit je eten eigenlijk in de toekomst? In verschillende vormen zoeken we naar antwoorden op dit soort vragen. Je gaat niet alleen spelen maar werkt ook met een choreograaf aan een dans, met een decorontwerper aan kleine maquettes, met een kostuumontwerper aan kostuums, met een technicus ga je filmen en met een schrijver maak je een eigen tekst. Al het materiaal dat je in die week maakt, wordt aan het einde van de week door twee makers samengevoegd tot een interdisciplinaire presentatie voor publiek. Interdisciplinair betekent een mix van verschillende vormen.

Kan ik me aanmelden?
Er is beperkt plek. Toelating gaat via een selectieopdracht. Iedereen tussen de 8 en 12 jaar oud mag meedoen aan de selectieopdracht: Maak een tekening, foto, video filmpje of beschrijf in een verhaal hoe jij denkt dat over 50 jaar een tafel gedekt is. Is er dan nog wel een tafel? Wat ligt er op? Hoe eten we dan? Je mag wild denken. Stuur dit zo snel mogelijk, maar in elk geval vóór maandag 17 februari 2020 op. Digitaal naar sara@maastd.nl of per post naar: Maas theater en dans t.a.v. Sara Giampaolo, Sint Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam.

Deelname is gratis.

Wanneer moet ik beschikbaar zijn?
Maandag 24 februari tot en met vrijdag 28 februari 2020 van 09:00 tot 13:00 uur
Zaterdag 29 februari 2020 van 09:00 tot 14:00
Het is dan voorjaarsvakantie. We repeteren in het Maaspodium in Rotterdam.

Wil je graag komen kijken en alvast een kaartje kopen? Tickets zijn slechts €1! Klik hier om te bestellen.