fbpx

Maas theater dans podium

28 jan Exposities Vormgeving MBO Theaterschool

Expositie van examenkandidaten van de MBO Theaterschool

Negen examenkandidaten van de opleiding Vormgever van de MBO Theaterschool presenteren op maandag 28 januari in Maaspodium een eigen expositie. Zij presenteren hier hun talenten die ze de afgelopen jaren binnen de opleiding hebben ontwikkeld.

Het beloven negen uiteenlopende presentaties te worden. De studenten werden uitgedaagd om met een zelf geformuleerde opdracht tot een tentoonstelling van eigen werk te komen waaruit hun ambitie voor de toekomst blijkt. Dat resulteerde in werken als kostuums gemaakt van restmateriaal tot aan concertfotografie, grime en effectsmake-up en bloemsierkunst. Met deze expositie verwachten de studenten zichtbaar te worden in het werkveld en bij de HBO kunstvakopleidingen waar een aantal van hen aan wil doorstuderen.

Nieuwsgierig naar de jonge vormgevingstalenten? Kom dan naar de expo, 28 januari van 19.00 tot 21.00 uur in het Maaspodium. De toegang is vrij.

MBO Theaterschool x Maas
De MBO Theaterschool is een samenwerking is tussen het Albeda College en Jeugdtheater Hofplein. Maas heeft een doorlopende samenwerking met de MBO Theaterschool. Zo houdt de afdeling vormgeving van de MBO Theaterschool jaarlijks haar eindexamenexposities in het Maaspodium en lopen er regelmatig theaterstudenten stage in voorstellingen van Maas. Kijk voor meer informatie over de MBO Theaterschool op www.mbotheaterschool.nl.

Deze expositie is een culturele verhuur van het Maaspodium.