Maas theater dans podium

Leuke extra’s bij Alice op tournee!

Bij Alice in Wonderland is het altijd feest! In de theaters waar Alice komt kun je je zelf ook even Alice voelen in het groeihuisje, bekijk je filmpjes van Maas op de videokist en zijn er mooie Alice goodies te koop. En er is meer!

Randprogrammering Tilburg
Theaters Tilburg en Bibliotheek Tilburg werken samen rondom Alice in Wonderland. Op woensdag 20 januari, voorafgaand aan de voorstelling, vindt de workshopmiddag Optische Illusies plaats bij de bibliotheek. Kaartjes zijn te koop bij de infobalie van de Bibliotheek Tilburg Centrum, of telefonisch via 013 468513, en kosten 2 euro.

Randprogrammering Dordrecht
In Schouwburg De Kunstmin kun je na afloop van de voorstelling op zaterdag 30 januari om 20:15 uur gratis thee komen drinken en cupcakes versieren! Je kunt je opgeven via marketing@kunstmin.nl. Meer informatie vind je hier.

Randprogrammering Zutphen
In De Hanzehof kun je voorafgaand aan de voorstelling op zondag 31 januari kleurplaten maken, thee drinken, verkleden en cupcakes versieren! Deelname is gratis.

Randprogrammering Breda
Wil je na afloop van de voorstelling in het Chassé Theater te Breda, op zondag 21 februari om 16:15 uur nog meer weten over Alice in Wonderland, of van de acteurs? Blijf dan nog even zitten in de zaal, waar het nagesprek met de acteurs zal plaatsvinden.

Randprogrammering Maastricht
Bij Theater aan het Vrijthof maak je kans op een theefeestje met Alice in Wonderland! Dans met ons de kreeftenquadrille, slurp van de lekkerste thee en verdwaal in Wonderland. In dit feestje met thee en koekjes maak je kennis met personages uit Alice: het konijn, de tweeling en Alice in alle leeftijden. Het theefeest vindt plaats op zondag 28 februari om 13:30 uur in het theater, voorafgaand aan de voorstelling.

Wil je hier bij zijn? Koop dan nu een kinderticket voor ‘Alice in Wonderland’ en maak kans op 1 van de 30 theefeestuitnodigingen of vele mooie troostprijzen. Altijd prijs! De prijswinnaars krijgen vrijdag 26 februari persoonlijk bericht.

Randprogrammering Zaandam
In Zaandam is de theatertroep ook aanwezig bij de voorstelling. Voorafgaand aan de voorstelling op vrijdag 4 maart in Het Zaantheater is er een Theatertroep-Theefeest met vreemde bezoekers. Als de Hartenkoningin in een goede bui is, serveert ze kopjes thee. Als je mazzel hebt, is er zelfs een cake’je bij… Maar ja, als je het verhaal van Alice kent, dan weet je dat de Hartenkoningin niet echt een hartelijk type is! Kom je thee drinken? Je bent vanaf 18.30 van harte welkom.

Randprogrammering Zwolle
Omdat in de voorstelling behoorlijk wat thee gedronken wordt, organiseert het theatergezelschap een hele leuke workshop. Dans mee met de kreeftenquadrille, slurp van de lekkerste thee en verdwaal in Wonderland. In de wervelende workshop maken de kinderen kennis met personages uit Alice: het konijn, de hoedenmaker, de fiedels (in het boek de tweeling), Alice en veel meer. Ze ontmoeten elkaar op een groot theefeest, wij zorgen voor thee en koekjes. Kom je ook? Zaterdag 5 maart, voorafgaand aan de voorstelling in Theater De Spiegel.

Randprogrammering Delft
Op zondag 13 maart speelt Alice in Wonderland in Theater De Veste in Delft. Voorafgaand aan de voorstelling, om 13:00 uur, kun je de workshop Op de thee bij Alice volgen. De workshop kost €2,50 en kun je online reserveren of via de kassa (015 – 212 13 12).  

Randprogrammering Alkmaar
Na afloop van de voorstelling in Theater De Vest op zondag 20 maart, 14:30 uur, wordt iedereen uitgenodigd om nog even te blijven. We maken het gezellig in de foyer met limonade en livemuziek, gespeeld door toptalenten van Artiance. Er liggen ook enorme vloerplaten klaar, waar de kinderen hun meest spannende moment van de voorstelling kunnen tekenen of een briefje kunnen schrijven aan de schurk uit de voorstelling. Samen maken we er ook na de voorstelling een klein feestje van!

Randprogrammering Utrecht
Op vrijdag 8 april om 16:30 uur kun je in de Stadsschouwburg te Utrecht een workshop volgen bij Alice in Wonderland. In deze spelworkshop maak je kennis met de personages uit Alice: het konijn, de tweeling en Alice in alle leeftijden. Ze ontmoeten elkaar op een groot theefeest, de Schouwburg zorgt voor thee en koekjes. Kosten voor de workshop zijn €5, reserveren kan telefonisch via 030-2302023.