fbpx

Maas theater dans podium

Groep 8 voorstellingen

Op meerdere basisscholen werkt Maas mee aan de afscheidsvoorstelling van groep 8. Onze theater- en dansdocenten kunnen op verschillende manieren een bijdrage leveren aan het proces. Voordat de groepsleerkracht met de klas gaat repeteren, zouden we bijvoorbeeld een of meerdere workshops kunnen geven om op gang te komen. Maar Maas kan ook de volledige begeleiding van de afscheidsvoorstelling verzorgen en het is mogelijk om de voorstelling te spelen in een van onze theaterzalen.

In het begeleiden van de afscheidsvoorstellingen ligt de nadruk altijd op de betrokkenheid van de kinderen bij het maken van hun eigen productie. De theaterdocent helpt ze om hun ideeën vorm te geven en te vertalen naar de vloer. Sommige scholen treden op in (de buurt van) school maar leerlingen van onder andere de Bavokring, Klimop en Müllerpier sluiten hun basisschooltijd af bij ons in het Maaspodium.

We bieden ook trainingen aan om groepsleerkrachten te inspireren en handvatten aan te bieden voor het theatermaken met de leerlingen.

Contact
Wil je samenwerken met Maas bij het maken of spelen van de afscheidsvoorstelling, neem dan contact op met Remco Went | 010 7070434 | remco@maastd.nl

Ga terug naar Educatie PO