fbpx

Maas theater dans podium

Hallo kerstvakantie!

Maaspodium vol families

Het is tijd om samen hout te sprokkelen, de open haard goed op te stoken. Families rond bordspellen, sneeuwpoppen, heuse taarten bakken met oma. Bij het Maaspodium verzamelen we van 22 t/m 30 december al deze families. En bouwen we er samen een kerstvakantiefeestje van. Vier je familie! Ook al heb je ze zelf niet uitgekozen. Kijk hier voor het complete programma van de kerstvakantie.

De foyer staat vol langgerekte familietafels, waar jij samen met je Maasfamilie traditioneel winterse zoetigheden bakt om van te smullen. Ruik je al wat er in de oven staat te garen? Wanneer je de voorstelling uit stapt, kunnen we smullen! Voel je thuis. Trek je warme sloffen aan. Tijd om te ontspannen, jezelf weer op te laden, te lachen, te kijken en verhalen te vertellen. We vieren de feestdagen in de foyer en wisselen het liefst ook met iedereen familierecepten uit! Neem je de jouwe ook mee?

Hallo familie (8-108)
Hallo familie is een wonderlijk warme voorstelling, een carnavaleske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. Over de mensen die we niet gekozen hebben, maar die er gewoon zijn. Altijd. Een cartooneske dans- en theatermix van de makers van Liefde (Gouden Krekel 2017). 

De jokkebrokker (6+)
De jokkebrokker is een voorstelling over hoe de waarheid werkt. Kinderen én volwassenen worden getest op hoe goed zij een leugen herkennen. En wie liegt zo goed, dat hij de waarheid spreekt?

MonsterMania
Meneer Monster bestaat net als Maas vijf jaar en dat gaan ze groots vieren! Tijdens de kerstvakantie neemt Meneer Monster het Maaspodium drie dagen over met de MonsterMania. Een knotsgekke en waanzinnige marathon van voorstellingen. De uitgelezen kans om al hun theatervoorstellingen (nog) een keer te zien! Doe jij mee aan de marathon?