Maas theater dans podium

Maas doet mee aan Ik was hier

Met het plaatsen van zijn naam op de poster lanceerde wethouder Said Kasmi vandaag, op woensdag 2 december 2020, in de Doelen officieel de campagne Ik was hier. Dit is een uniek initiatief om publiek bewust te maken van de mogelijkheid om Rotterdamse kunst en cultuur te ondersteunen en door te geven aan een volgende generatie middels een nalatenschap. Er doen ruim 50 samenwerkende Rotterdamse culturele instellingen aan mee.

Ook voor Maas zijn nalatenschappen van grote waarde voor het ontwikkelen van nieuwe, en het voorzetten van bestaande, activiteiten. Ze maken het bijvoorbeeld mogelijk om nieuwe makers aan te trekken, bijzondere opdrachten te verstrekken, een specifiek onderwijsproject te ontwikkelen of nieuw publiek te bereiken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een nalatenschap aan Maas? Op de website ikwashier010.nl vind je meer informatie en een concreet stappenplan over hoe zo’n nalatenschap werkt. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Anne-Wil Huisman om de mogelijkheden bij Maas te bespreken. Anne-Wil is bereikbaar op annewil@maastd.nl en 010-2002536.