Maas theater dans podium

Inspirerend dineren voor een tientje

Eind september opent het Maaspodium in Rotterdam met het premièreweekend City of Dreams. In de aanloop naar de première organiseert Maas op dinsdag 3 september een inspiratiediner. Graag nodigen we je uit hier bij te zijn!

City of Dreams
In City of Dreams word je opgetild uit je saaie gewone zelf, om je te laten vliegen, dromen en verdwalen. Een stad waar gewoon voor de duur van je bezoek alles mogelijk is. We kijken met een open blik, mixen, recyclen, groeien, gebruiken alle ideeën die er zijn en toveren een nieuwe wereld. We beginnen ergens, samen met jullie.

Inspiratiediner
Tijdens het inspiratiediner op 3 september gaan we dieper in op de onderwerpen van City of Dreams, met name het onderwerp eten. Er zijn interessante sprekers, onder wie Moniek Merkx, artistiek directeur van Maas, en Rob Hagenouw en Nicole Schatborn van het initiatief De keuken van het ongewenste dier . Zij vertellen tussen de gangen door over hun werk, initiatief en gedachtegoed. Natuurlijk krijg je de kans om met  gelijkgestemden van gedachten te wisselen en kun je een kijkje nemen in het nieuwe Maaspodium. Acteurs uit City of Dreams zorgen ervoor dat je niets tekort komt.

We starten met een borrel om 17:00 uur, om 18:00 uur gaan we aan tafel.

Meld je aan
Het driegangendiner kost, inclusief drankjes, slechts €10.
Reserveren kan via e-mail. Vermeld in je mail je naam, de naam van je gast en je telefoonnummer. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wie het eerst komt, die het eerst…maalt! Op maandag 2 september laten we je via e-mail weten of je tot de gelukkigen hoort.

Heb je nog vragen over het diner, neem dan contact op met Dragan Dimovski via 010 7070430 of dragan@maastd.nl.

Tot Maas!