Maas theater dans podium

Maaspodium open in juni en juli

Het is zo ver! Nadat de theaters en musea ruim 5 maanden aan één stuk op slot hebben gezeten (oké, met uitzondering van drie dagen in de pilot Testen voor Toegang in april…) mogen we weer coronaproof OPEN. We zijn blij dat wij en al onze collega’s vanaf 5 juni weer publiek mogen inspireren, ontroeren, verblijden en verbinden. En Maas zou Maas niet zijn, als we geen programma voor je klaar hadden staan in het Maaspodium in Rotterdam.

Programma
We trappen op zaterdag 12 juni af met Funny Brotha’s Live, een avond vol comedy. Voor families is de eerste voorstelling op zondag 13 juni: Meneer B. traint zich suf (4+) van Studio Dondersteen. In de weken daarop volgen voorstellingen van Nala Bax, Zarah Bracht, de Circus Coalitie, Wennah Wilkers, en diverse andere talenten onder de vleugels van Maas theater en dans. Bekijk de agenda en boek vlug je kaarten, want vol is vol.

Coronaproof
Uiteraard nemen we de veiligheid van het publiek en onze medewerkers serieus. We houden ons daarom aan de landelijke coronamaatregelen. Dat betekent bijvoorbeeld dat we voorlopig maximaal 30 bezoekers per voorstelling ontvangen, dat iedereen een mondkapje draagt tijdens het lopen en dat we netjes afstand van elkaar houden. Lees meer over de coronamaatregelen in het Maaspodium.

En er is meer
Naast de veelzijdige programmering in de zalen, is Maas ook lekker bezig in de buitenlucht. Van 5 tot en met 30 juni vind je in de Rotterdamse wijk Delfshaven een pop-up kunstroute van 4 kilometer. Bij ieder kunstwerk staat een QR code die je niet alleen informatie maar ook liedjes en video’s laat zien. In de weekenden is er een programma met extra’s. Lees meer en kom ook.
Bij mooi weer is het terras van het Maaspodium geopend van donderdag tot en met zondag. Bekijk of we deze week open zijn.
Enne… Toch toe aan een avondje thuis? Tune in bij een van de livestreams.