Maas theater dans podium

Kaartverkoop najaar 2020 is gestart

De programmering van najaar 2020 in het Maaspodium staat online en daarmee is ook de kaartverkoop gestart. Er is weer van alles te zien en beleven in het Maaspodium: dans, theater, circus en muziek. Vanaf oktober tot en met december is er bijna ieder weekend een familievoorstelling te zien. Voor jongeren en jongvolwassenen is er het hele najaar een reeks aan indrukwekkende en actuele voorstellingen te zien. Op de vrijdag kun je voorafgaand aan de voorstellingen aanschuiven voor Vegan Friday, bij alle ochtendvoorstellingen weer genieten van een fruitig fris ontbijtje en bij alle middagvoorstellingen van een Maaspodiumplank. Dit alles helemaal coronaproof.

XL-VOORSTELLINGEN
Op 6 en 7 oktober 2020 vindt voor de achtste keer het Afro_Vibes festival plaats in het Maaspodium met drie bijzondere dansvoorstellingen. Van 12 t/m 15 november geniet je vier dagen van circus, dans en acrobatiek tijdens de Circusvierdaagse. Maar er is meer, zoals stuk, de nieuwe Theater of the now voorstelling Rising Tide, Black Memories, Together en Shake Shake Shake.
Klik hier voor de volledige XL agenda.

FAMILIEVOORSTELLINGEN
Voor de allerkleinsten en families staan er weer tal van voorstellingen klaar. Op 3 oktober bijt Doe eens lief (2+) de spits af. Gevolgd door Baas in het bos (4+), Eureka (4+), Circunstruction (10+), Mijn Vader (8+), Vergeten Dieren en verloren zaken (6+) en nog veel meer.
Klik hier voor de volledige Familie agenda.

SCHOOLVAKANTIES
Vier de herfstvakantie en kerstvakantie in het Maaspodium. Tijdens de schoolvakanties geniet je van heel veel familievoorstellingen voor verschillende leeftijden. Ervoor en erna is er van alles te doen en te beleven in de foyer. Iedere vakantie krijgt een eigen thema met extra activiteiten in stijl. Welke thema’s houden we nog even geheim.

ETEN BIJ MAAS
Maak een compleet uitje van je voorstellingsbezoek! Wanneer je theaterkaartjes koopt kun je verschillende arrangementen bijboeken. Bij voorstellingen in de ochtend kun je voorafgaand terecht voor een fruitig ontbijtje. In de vakanties kun je na afloop van een middagvoorstelling een Maaspodiumplank boeken en bij de familievoorstellingen op vrijdagavond geniet je van een Vegan Friday maaltijd.

Bekijk hier de volledige agenda.