Maas theater dans podium

Kaartverkoop sept t/m dec gestart

Kijk jij ook zo uit naar een nieuw seizoen, waarin je weer gewoon naar het theater kunt? Dan kun je je hart ophalen bij het nieuwe programma van het Maaspodium in Rotterdam! Je kunt nu boeken voor voorstellingen in september, oktober, november, december en de kerstvakantie. Hieronder lichten we er een paar uit. Je vindt het complete overzicht in de agenda van het Maaspodium.

“Na een seizoen met heel veel thuis zitten, lege theaterzalen en weinig ontmoetingen, kijken we heel erg uit naar seizoen 2021/2022. Naar trappelende kinderen op de tribune en waardevolle (na)gesprekken in de foyer, feestjes op en naast het toneel, biertjes aan de bar en vooral lekker vol en veel theater voor iedereen. En dat gaat goed komen! Er komt namelijk een najaar vol te gekke voorstellingen aan, met kleine en grote ontmoetingen in het Maaspodium. De deuren gaan weer wagenwijd voor je open en wij hebben zin om je te zien, dus kom langs!” programmeurs Carole van Ditzhuyzen en Sara Giampaolo.

Maas theater en dans presenteert…
Liefhebbers van Maasproducties, opgelet! Lampje (8-108 jr) en Melomaniac komen dit najaar terug op veler verzoek. Maar er komt ook nieuw werk aan! René Geerlings, de nieuwe artistiek directeur van Maas, maakt de spannende live game De grote red je reed show (6+) en de peutermusical over kinderachtige grote mannen Bullybully (3+). Cecilia Moisio maakt Revolt, danstheater over opstand, peer pressure en protesteren. Later in het seizoen gaan ook de succesreprises van B-BOY en Ik ben er even niet (8-108 jr) in verkoop.

XL: voor jongeren en (jong)volwassenen
Dit najaar verwelkomen we gezelschappen uit heel Nederland en daarbuiten, met uiteenlopende thema’s die je raken en inspireren. In Kibra Silensio en Daddy spelen de makers ieder op hun eigen manier met de vraag: welke invloed heeft afkomst op je leven? In Granm’ma en Sonatinas 4 feet lijken de poppen net echte acteurs. En in Kaap Liefde en Liefde en dan neemt de liefde onverwachte wendingen, die niet altijd goed uitpakken.

 

Familie: voor 2 tot 12 jaar
Is het nou circus, dans of theater? Misschien wel van alles wat, in het geval van Sounds like juggling (8+),  Wirwar (6+). We gaan van praten over kunst in Kunst (4+), naar praten in complete fantasietaal in Blote konten (4+). En van de muzikale griezelkomedie De hond die licht gaf (6+) naar de koekjes-komedie Het laatste koekje (3+). Inclusief een compleet programma in de herfstvakantie en kerstvakantie.

 

Alles zien in één overzicht? Ga naar de agenda.