Maas theater dans podium

Pasen 2017

Kom met Pasen naar Maas!

Voorstellingen, Paassafari en workshops
Heb je nog geen plannen voor Pasen? Kom gezellig naar het Maaspodium! Op zondag 16 en maandag 17 april kun je met het hele gezin om 15:00 uur naar Loslopend wild (8+). Aansluitend gaan we met alle kinderen op Paassafari. In en rond het Maaspodium heeft de Maaspaashaas vrolijke chocolade-eieren verstopt plús tien Gouden Eieren. In deze Gouden Eieren vind je de leukste, wildste prijzen… Als alle eieren gevonden zijn, kun je meedoen aan één van de stoere Loslopend wild workshops. De workshops worden gegeven door de acteurs en dansers uit Loslopend wild. Alle extra’s (Paassafari, workshops) zijn gratis op vertoon van je voorstellingskaartje. Tickets (va. 8 euro) bestel je hier.

Loslopend wild
In Loslopend wild zie je de smaakmakers van de toekomst, nieuwe makers van wie Maas vindt dat jij ze MOET leren kennen. De pers strooide fijne woorden: “De energie van al dit jonge theatertalent is veelbelovend en fijn om naar te kijken” (Scènes). “Zo innemend (…) dat je zelf met beide voeten van de grond gaat” (Volkskrant over Vlieg), “Een prachtig dansstuk” (Theater- en Musicalnieuws over PlayStation), “Geestig samenspel” (Theaterkrant over Kronkel).
Loslopend wild voor 8+ bestaat uit:

PlayStation / Art Srisayam / DANS 
Gamen is net als dromen: zonder enig risico je angsten in de ogen zien en je emoties laten gaan. Maar het is en blijft een vlucht uit de realiteit. Kreeg je in het echte leven maar zoveel kansen als in een computerspel. Eén verkeerde stap in het echte leven en het is game over. PlayStation is een explosieve theatrale dansmix. Meer informatie? Klik hier.

Vlieg! / Rosa van Leeuwen, Jurriën Remkes / THEATER 
“Wij zijn klaar voor iets groots. Zo groots, dat we van onze voeten worden getild. We stijgen op. De ruimte in, daar horen we thuis, daar kunnen we gaan waar we willen.” Twee acteurs bluffen zichzelf de ruimte in met veel kinderlijke fantasie en opschepkunst. En geloof het of niet: ze vliegen, echt waar. Meer informatie? Klik hier.

Kronkel / Jef Van gestel (Tuning People) / THEATER 
Kronkel is een absurdistische, fantasierijke performance met maskers van karton en plakband, sneeuw en bloed. Twee mensen hebben een vreemde speeddate waarin ze telkens verschillende gedaantes aannemen. Troost, liefde en een gruwelijk ongeluk vinden hun poëzie in een gekke gedachtekronkel. Een grappig onhandige mime-act. Meer informatie? Klik hier.