Maas theater dans podium

Spelen en dansen in de meivakantie

In de meivakantie kan je bij Maas je eigen danspresentatie maken! Een week lang lekker bewegen van 3 tot en met 8 mei. Dankzij een prijs die we hebben gewonnen van het KCR kunnen we je deze week gratis aanbieden.

De docenten van Got2Groove Dance Centre, Misiconi Dance Company en Maas theater en dans staan een week lang klaar om met jou aan de slag te gaan. Van maandag 3 mei t/m vrijdag 7 mei leer je tips&tricks, ontdek je hoe je theater kan maken met de wijk Delfshaven als podium en bedenk je een nog niet bestaand spel. Misschien kent het spel alleen winnaars en geen verliezers. Misschien zijn er wel helemaal geen regels. Misschien heeft het spel een begin maar eindigt het spel nooit. Op zaterdag 8 mei nodigen we publiek uit om te komen kijken…of mee te spelen.

Wanneer: maandag 3 t/m vrijdag 7 mei van 10:00 – 12:00u en zaterdag 8 mei de hele dag (tijden volgen nog)

Waar: Leslocatie van Got2Groove, Mathenesserdijk 247 (verzamelplek). We zullen echter veel buiten werken.

Opgeven: er is beperkt plek. Geef je dus snel op (uiterlijk 30 april) door een mail te sturen naar esther@maastd.nl o.v.v. Project meivakantie. Ook voor vragen kun je mailen naar Esther Schouten.

Let op! Deelname is gratis (met dank aan KCR), maar we verwachten wel dat je de hele week aanwezig bent als je meedoet. Alles zal uiteraard coronaproof plaatsvinden en volgens de richtlijnen van de overheid.

Zie je in de meivakantie!

Project van Maas, Got2Groove, Misiconi
Met dank aan Nicolaasschool, Lucasschool en Kunstkabel