fbpx

Maas theater dans podium

Maas deze zomer op de Parade

Deze zomer is Maas te zien op Theaterfestival de Parade met Showtje tof doen, een fysieke voorstelling over het leven van de quarterlifecowboy. Showtje tof doen van Freek Nieuwdorp en Jurriën Remkes gaat over keuzestress en zinvol willen zijn. Op een speelse manier delen deze twee cowboys via gekibbel, slapstick, knuffel- en vechtchoreografieën en een teder lied hun twijfels met het publiek tot ze weer ‘op’ moeten voor de Parade-act.

De voorstelling is te zien op de Parade van 26 t/m 30 juni in Rotterdam, van 24 t/m 29 juli in Utrecht en van 21 t/m 29 augustus in Amsterdam.

Theaterfestival de Parade
Op de Parade spelen zo’n 80 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. De tournee start dit jaar op 21 juni 2019 in het Museumpark in Rotterdam. Daarna reist het festival met alle artiesten, medewerkers, tenten en restaurants via het Westbroekpark in Den Haag door naar het Moreelsepark in Utrecht en sluiten traditiegetrouw af in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie.