Maas theater dans podium

Het Maaspodium blijft open

Het Maaspodium blijft open met een maximale capaciteit van 30 bezoekers per voorstelling. Vanaf 17 oktober zijn er veertien kindervoorstellingen in het Maaspodium tijdens de herfstvakantie en ook erna staan er theater- en dansvoorstellingen op ons programma. Ook de première van kleutervoorstelling Wijzer van Remses Rafaela op zondag 18 oktober gaat door. Voor en na de voorstellingen is het niet meer mogelijk om in de foyer van het Maaspodium te eten en drinken. Ook het randprogramma bij de voorstellingen is afgelast. Bezoekers worden gevraagd een mondkapje te dragen. Op deze manier zorgen we dat het Maaspodium een coronaproof theater blijft en bezoekers geheel veilig op anderhalve meter afstand volop kunnen genieten van theater.

“ELKE DAG OPEN IS ER EEN”
Bernadette Stokvis, zakelijk directeur Maas theater en Dans: “We hebben besloten om open te blijven. De afgelopen weken speelden wij al voor 30 bezoekers, omdat we geen ontheffing kregen. Dat waren bijzondere ervaringen, vooral omdat het beetje publiek dat er was zo dankbaar was voor een theaterervaring in een tijd als deze. Iemand noemde het ‘een groot cadeau’. En veiligheid staat voorop. Elke dag open is er een, we gaan door met sprokkelen en mensen een escape bieden in deze bizarre tijd. Voor de theatersector en horeca hopen wij dat het tij spoedig zal keren. Blijf gezond en houd moed.”

FAMILIE EN XL PROGRAMMERING
Van oktober tot en met december zijn er zo’n 40 familievoorstellingen en voorstellingen voor jongeren en jongvolwassenen te zien in het Maaspodium. Om de veiligheid te waarborgen zijn er rondom de voorstellingen geen randprogramma’s. Klik hier de volledige Familie agenda en hier voor XL. Benieuwd naar wat er in de herfstvakantie allemaal in het Maaspodium te zien is? Bekijk dan de speciale herfstvakantiepagina.