Maas theater dans podium

Maas en het coronavirus

-Via deze pagina houden we je op de hoogte van het laatste nieuws. Kaartkopers van voorstellingen in het Maaspodium worden ook op de hoogte gehouden via e-mail.-

Laatste update: woensdag 3 februari, 13:20 uur

Op dinsdag 2 februari  jl. is door de regering bekend gemaakt dat onder andere theaters en horecagelegenheden nog tot 3 maart 2021 gesloten blijven. Dit betekent dat we alle voorstellingen en aanvullende activiteiten in het Maaspodium en de tour-voorstellingen tot 3 maart 2021 hebben afgelast.

Tournees Maas theater en dans
De geplande tournees van Ik ben er even niet, Eitje en Boef zijn tot 3 maart 2021 afgelast; zowel de voorstellingen voor vrij publiek, de schoolvoorstellingen als de voorstellingen op school. Kaartkopers hebben bericht ontvangen van het theater waar ze de kaarten hebben gekocht. 

Maaspodium
Alle voorstellingen tot 3 maart 2021 in het Maaspodium zijn afgelast. Kaartkopers hebben bericht ontvangen via de e-mail. Op de website kun je hier meer lezen over de opties die kaartkopers hebben.

Maas TV en Maas @ Home
Lege theaterzalen en toch theater kijken? Via Maas TV kun je online registraties bekijken van de Maasvoorstellingen Juffenballet, Gezocht: Konijn, Drie en Alleen op de wereld. Op Maas @ Home vind je workshops, tutorials, warming-ups, online magazines en meer.

Meer informatie over het coronavirus is te vinden op de website van RIVM.

Wil jij Maas steunen in deze bijzondere en moeilijke tijd? Lees hier hoe je een donatie kunt doen.