Maas theater dans podium

Maas en het coronavirus

-Via deze pagina houden we je op de hoogte van het laatste nieuws. Kaartkopers van voorstellingen in het Maaspodium worden ook op de hoogte gehouden via e-mail.-

Laatste update: maandag 13 april, 14:15 uur

Op maandag 23 maart jl. is door de regering bekend gemaakt dat theaters, horecagelegenheden, scholen en andere openbare plekken moeten sluiten tot 1 juni 2020. Dit betekent dat we alle voorstellingen en aanvullende activiteiten in het Maaspodium en de tour-voorstellingen tot en met 1 juni 2020 hebben afgelast.

Tournees Maas theater en dans
De volledige tournees van Lampje, Juffenballet, Uniform en Boef in seizoen 19/20 zijn afgelast; zowel de voorstellingen voor vrij publiek, de schoolvoorstellingen als de voorstellingen op school. Kaartkopers hebben bericht ontvangen van het theater waar ze de kaarten hebben gekocht. 

Maaspodium
Alle voorstellingen tot 1 juni 2020 in het Maaspodium zijn afgelast. Kaartkopers hebben bericht ontvangen via de e-mail. Op de website kun je hier meer lezen over de opties die kaartkopers hebben.

Maas TV en Maas @ Home
Lege theaterzalen en toch theater kijken? Via Maas TV kun je online oude registraties bekijken van Maasvoorstellingen. Op Maas @ Home vind je workshops, tutorials, warming-ups, online magazines en meer.

Meer informatie over het coronavirus is te vinden op de website van RIVM.

Wil jij Maas steunen in deze bijzondere en moeilijke tijd? Lees hier hoe je een donatie kunt doen.