Maas theater dans podium

Maas en het Coronavirus

-Via deze pagina houden we je op de hoogte van het laatste nieuws. Kaartkopers van voorstellingen in het Maaspodium worden ook op de hoogte gehouden via e-mail.-

Laatste update: dinsdag 24 maart 2020, 15:50 uur

Op maandag 23 maart jl. is door de regering bekend gemaakt dat theaters, horecagelegenheden, scholen en andere openbare plekken moeten sluiten tot 1 juni 2020. Dit betekent dat we alle voorstellingen en aanvullende activiteiten in het Maaspodium en de tour-voorstellingen tot en met 1 juni 2020 hebben afgelast.

Tournees Maas theater en dans
De volledige tournees van Lampje, Juffenballet, Uniform en Boef zijn afgelast, zowel de voorstellingen voor vrij publiek, de schoolvoorstellingen als de voorstellingen op school. Je ontvangt bericht van het theater waar je je kaarten hebt gekocht. 

Maaspodium
Alle voorstellingen tot 1 juni 2020 in het Maaspodium zijn afgelast. 

Kaartkopers ontvangen bericht via de e-mail. Na 6 april 2020 ontvang je bericht over de verdere afhandeling van de kaarten. 

Maas TV en Maas @ Home
Lege theaterzalen en toch theater kijken? Via Maas TV kun je online oude registraties bekijken van Maasvoorstellingen, elke dag een verse. Op Maas @ Home vind je workshops, tutorials, warming-ups en meer.

Meer informatie over het Corona-virus is te vinden op de website van RIVM.

Wil jij Maas steunen in deze bijzondere en moeilijke tijd? Lees hier hoe je een donatie kunt doen.