fbpx

Maas theater dans podium

Café

Vanaf een uur voor aanvang van voorstellingen en activiteiten is ons café, de foyer van het Maaspodium, open. Met z’n robuuste houten bar (waar altijd verse bloemen op staan), de ingelegde mozaiekvloer en de fijne mix van vintage horecameubilair is het Maascafé de blikvanger van het gebouw.

De ruimte is hoog en licht, met balkons en reusachtige raampartijen, van waaruit je uitkijkt op ons zonnige terras met aangrenzend grasveld. Bij mooi weer gooien we de deuren open, waardoor je midden in de stad een uniek buitengevoel ervaart. In het Maascafé kan je ademen!

Maas houdt van eerlijk en gezond genieten. In ons café schenken we de heerlijkste biologische wijnen, koffie en thee. Ook onze seizoenssapjes zijn puur natuur en afkomstig van kleine lokale en regionale leveranciers. Voor de lekkere trek hebben we chips die nog echt naar aardappels smaken, eerlijke Tony Chocolonely chocolade en grote brosse koeken. Verder proberen we regelmatig nieuw lekkers uit: zo vind je bij ons steeds het beste van wat Rotterdam te bieden heeft.

Tijdens schoolvakanties en andere bijzondere gelegenheden serveren we fijne ontbijtjes, brunches en/of lunches. Ook is het mogelijk om in ons café voorafgaand aan een voorstelling je kinderfeestje te vieren.

Verhuur
De foyer en zalen van het Maaspodium zijn ook te huur. Kijk voor meer info op de pagina verhuur.