Maas theater dans podium

Theatercafé en terras

Vanaf donderdag 10 juni tot en met zondag 13 juni is het terras GEOPEND vanaf 12:00 uur!

Kom gerust wat eerder, of blijf na afloop van de voorstelling nog even hangen! We maken het gezellig in ons café, de foyer van het Maaspodium. Hier heb je lekker de ruimte. Bij zomers weer gooien we de grote glazen klapdeuren open en loop je zo het zonnig terras en grasveld op.

Openingstijden
De foyer is een vanaf uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Worden er vooraf bijzondere horeca arrangementen aangeboden, zoals een diner, dan staat het tijdstip aangegeven op de pagina van de betreffende voorstelling. Op vrijdag zijn we wekelijks open en kun je bij ons eten: klik hier voor meer informatie over de Vegan Friday.

Menu
Maas houdt van lekker eten, samen proeven en duurzame keuzes. Van warme chocomel met homemade American cookies tot een bio-sapje met goudbruine tosti. Van een fijne biologische wijn met een Maaspodiumplank vol seizoensgroente en -fruit tot de taptip met een zakje chips van Hollandse bodem. Verder proberen we regelmatig nieuw lekkers uit en kopen we alles vers in. Vraag aan de bar wat er beschikbaar is tijdens jouw bezoek.

Boek een horeca arrangement
Tijdens schoolvakanties en andere bijzondere gelegenheden bieden we vaak extra horeca arrangementen aan zoals een fruitige Franse ontbijtje, een picknicklunch of de Maaspodiumplank. Voor ontbijtjes en lunches gaan we doorgaans iets eerder open: dit staat dan aangegeven op de pagina van de betreffende voorstelling. Reserveer je arrangement samen met je voorstellingsticket.

Verhuur
Wist je dat je het Maaspodium ook kunt huren? Klik hier voor meer informatie.