Maas theater dans podium

Verhuur

Zoek je een plek om elkaar te ontmoeten voor congressen, recepties, vergaderingen, presentaties, feesten en culturele evenementen? Denk dan eens aan het Maaspodium in Rotterdam! Het Maaspodium is het huis van Maas theater en dans, met een ruimtelijke en creatieve sfeer en verschillende zalen.

Ruimtes
Je komt het Maaspodium binnen in de foyer. De foyer heeft een lichte, warme en ruime uitstraling. Hier bevindt zich tevens het café. Vanuit de foyer heb je toegang tot twee zalen, geschikt voor groepen tot 450 personen. Lees meer op de pagina ruimtes.

Horeca
Op het gebied van horeca is vrijwel alles mogelijk. Onze medewerkers zijn ervaren, kundig en klantgericht en zullen alles in het werk stellen om van je evenement of gelegenheid een onvergetelijk succes te maken. Kijk voor meer informatie bij eten en drinken.

Livestreams
Ben je op zoek naar een geschikte locatie om jouw event, voorstelling of webinar te live-streamen? In het Maaspodium faciliteren we niet alleen de locatie, maar hebben we alle expertise en middelen in huis om je hierbij te helpen en de kwaliteit te waarborgen. We denken graag met je mee en leveren maatwerk zodat de livestream volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of het nu interactief is met kijkers thuis of een presentatie, ons vakkundige team van technici staat voor je klaar. De grote blauwe zaal, de kleine rode zaal en onze ruime foyer kunnen op verschillende manieren ingezet en omgebouwd worden tot een professionele livestreamstudio om jouw event, voorstelling of webinar online naar een hoger niveau te tillen. Heb je vragen of wil je meer weten over livestreamen vanuit het Maaspodium? Neem contact op met Dragan Dimovski – verhuur@maastd.nl

Ligging
Het Maaspodium ligt in het Lloydkwartier, op het Coolhaveneiland in de wijk Delfshaven, Rotterdam. Vlakbij de Euromast en de Maastunnel. Het Maaspodium is centraal gelegen, op loopafstand van openbaar vervoer (tram, metro, watertaxi, waterbus) en met ruimschoots parkeergelegenheid in de buurt. Kijk voor route informatie op de pagina bezoekinfo.

Contact
Wil je direct boeken of je wensen bespreken? Neem dan contact op met onze coördinator verhuur en horeca via dit contactformulier. Wij streven ernaar om binnen zeven dagen op je aanvraag te reageren.