fbpx

Maas theater dans podium

Verhuur

Het Maaspodium is een unieke, levendige en lichte plek aan de oever van de Maas, gelegen in een echt Rotterdams gebied: het Lloydkwartier, vlakbij de Euromast en de Maastunnel. Het Maaspodium is centraal gelegen, op loopafstand van openbaar vervoer (tram, metro, bus, watertaxi, waterbus) en met ruimschoots parkeergelegenheid in de buurt. Naast twee theaterzalen en een lichte foyer beschikt het Maaspodium over een zonnig terras met aangrenzend een groot grasveld. Vanzelfsprekend zijn er ruime technische faciliteiten aanwezig en ook op het gebied van horeca is vrijwel alles mogelijk.

Het Maaspodium heeft twee zalen, geschikt voor groepen tot 450 personen. In de foyer is het al gezellig met 20 personen. Hiermee is het Maaspodium een fantastische plek om elkaar te ontmoeten voor congressen, recepties, vergaderingen, presentaties, feesten en culturele evenementen.

Het Maaspodium heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij schenken biologische koffie, thee en wijn en de hapjes die wij serveren zijn afkomstig van regionale leveranciers en cateringbedrijven. Het interieur heeft een warme, stoere uitstraling door het gebruik van materialen als hout, glas en staal. In het pand wordt optimaal gebruik gemaakt van de warmte van de zon en gespeeld met de schitterende lichtinval door de grote raampartijen.

Informatie
In het menu rechts (of, voor mobiel, onderin) vind je omschrijvingen en specificaties van onze verschillende ruimtes. Via deze link kun je algemene informatie aanvragen. Wil je direct boeken of je wensen bespreken? Neem dan contact op met onze coördinator verhuur en horeca, Dragan Dimovski. Wij streven er naar om binnen 7 dagen op je aanvraag te reageren.

Onze medewerkers zijn ervaren, kundig en klantgericht en zullen alles in het werk stellen om van je evenement of gelegenheid een onvergetelijk succes te maken.