fbpx

Maas theater dans podium

Foyer/café

Met z’n robuuste houten bar, de ingelegde mozaiekvloer en de stijlvolle mix van vintage horecameubilair is ons café, de foyer van het Maaspodium, dé blikvanger van het gebouw en de uitgelezen plek om je gezelschap te ontvangen.

De ruimte is hoog en licht, met balkons en reusachtige raampartijen, van waaruit je uitkijkt op ons zonnige terras met aangrenzend grasveld. Bij mooi weer gooien we desgewenst de deuren open, waardoor je midden in de stad een uniek buitengevoel ervaart.

De foyer kan plaats bieden aan zo’n 250 personen, maar met 20 man is het er ook al gezellig. Hiermee is de foyer van het Maaspodium bij uitstek geschikt voor meetings, workshops, culturele evenementen, recepties en feesten. Wanneer je evenement plaatsvindt in een van onze zalen, dan behoort uitbreiding naar de foyer tot de mogelijkheden.

Het interieur heeft een warme, stoere uitstraling door het gebruik van materialen als hout, glas en staal. In het pand wordt optimaal gebruik gemaakt van de warmte van de zon en gespeeld met de schitterende lichtinval door de grote raampartijen.

> Meer informatie en/of boeken: neem contact op met Dragan Dimovski.