Maas theater dans podium

Verhuur livestream

Sinds de coronacrisis is livestreamen steeds meer een begrip geworden. Het biedt bedrijven en instellingen een mooie uitkomst om alsnog presentaties te geven aan een breed publiek of in contact te blijven met de achterban.

Maatwerk
Ben je op zoek naar een geschikte locatie om jouw event, voorstelling of webinar te livestreamen? Dan ben je bij het Maaspodium aan het juiste adres. We faciliteren niet alleen de locatie, maar hebben alle expertise en middelen in huis om je hierbij te helpen en de kwaliteit te waarborgen. We denken graag met je mee en leveren maatwerk zodat de livestream volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of het nu interactief is met kijkers thuis of een presentatie, ons vakkundige team van technici staat voor je klaar.

Ruimtes
Het Maaspodium heeft een grote blauwe zaal, een kleine rode zaal en een ruime foyer die op verschillende manieren ingezet en omgebouwd kunnen worden tot een professionele livestreamstudio om jouw event, voorstelling of webinar online naar een hoger niveau te tillen.

Heb je vragen of wil je meer weten over livestreamen vanuit het Maaspodium? Neem contact op met Dragan Dimovski – verhuur@maastd.nl

Meer over verhuur?
Benieuwd naar de reguliere verhuur mogelijkheden van het Maaspodium? Klik hier.

Maas streams
Zin in een zo echt mogelijke theaterervaring thuis, die je tegelijk met alle andere mensen kijkt? Kijk voor een klein bedrag naar livestreams van voorstellingen met interactieve extra’s.