Maas theater dans podium

Personality Quiz


  1. Je oma viert haar verjaardag in haar bejaardentehuis. Jij bent ook van de partij. Het dansuurtje begint. Wat doe je?

Je observeert al die oudjes om je heen en probeert de bewegingen na te doen die zij ook doen. Best goede moves hebben die oude besjes.
Je vliegt de dansvloer op want je hebt er zin in, maar ziet de wandelstok van je opa over het hoofd. Voor je het weet lig je languit op de dansvloer en word je uitgelachen door een paar oude omaatjes.
Je zet een walsje in met je oma, maar al snel vergeet je alles om je heen en trek je al je sixties moves uit de kast. Je staat zo lekker te dansen, dat niemand meer oog heeft voor je oma.
Je stelt voor dat jij even glaasjes water in gaat schenken. Die oudjes drogen vast uit van een uurtje dansen en dan heb je mooi een smoes om niet te hoeven dansen.

Correct!

Wrong!


  1. Je bent op vakantie in Zuid-Amerika. Op het plein speelt een salsaband. Wat doe je?

Je doet je oortjes in en loopt met een grote boog om het plein heen, terwijl je naar de voeten kijkt. Alles om maar te zorgen dat je niet dat plein op wordt getrokken om te dansen.
Jij haalt meteen je salsamoves uit de kast. Zonder partner, jij danst gewoon alleen. Met een pet voor je voeten want misschien heeft iemand er ook nog wel wat geld voor over.
Jij hebt wel zin in een dansje in de zon. Enthousiast spring je het plein op en zwier je in het rond. Je draait zo hard rondjes dat je per ongeluk tegen de band aan knalt. Ze stoppen met spelen en iedereen kijkt naar je. Oeps.
Die knappe Zuid-Amerikaan(se), daar wil jij wel mee dansen. Je nodigt de ander uit voor een dans op het plein en laat hem of haar leiden. Als je gewoon precies hetzelfde beweegt, moet het goed komen.

Correct!

Wrong!


  1. Je bent op het schoolfeest en je leraar Engels toont zijn beste moves midden in de aula. Wat doe je?

Wat doe ik op dit schoolfeest? Waarom ben ik hier eigenlijk? Ik haat dansen. Terwijl iedereen naar je docent staat te kijken, sneak jij snel naar huis.
Je leraar Engels die meer aandacht krijgt dan jij? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je springt ernaast en danst hem de dansvloer af.
Je springt ernaast en danst met hem mee natuurlijk. Best coole moves heeft die man.
Je pakt je telefoon, dit moet je filmen namelijk. Iets te enthousiast. Je telefoon vliegt door de lucht en het scherm valt kapot op de vloer.

Correct!

Wrong!


  1. Het is pauze en super druk in de aula. Er is nergens plek om te zitten. Wat doe je?

Daar boven op de kluisjes kan je wel zitten. Zo hoog zijn ze niet. Je klimt er op, maar onderschat je eigen klimkunsten en valt keihard naar beneden. Maar ach, zo op de grond bij de kluisjes zit je eigenlijk ook wel goed.
De wc is een prima plek om je boterhammetje op te eten. Lekker rustig en je kan er ook zitten.
Jij moet en zal aan een tafel zitten. Je stapt af op de dichtstbijzijnde tafel en daagt de zitter uit tot een battle die jij natuurlijk wint. Check, zitplek geregeld.
Je ziet een groepje tegen de verwarming aanhangen. Je kent ze eigenlijk niet, maar gaat er gewoon precies hetzelfde bij staan. Dan hebben ze vast niet door dat ze je eigenlijk niet kennen.

Correct!

Wrong!


  1. Je bent bij de balletuitvoering van je kleine zusje in de schouwburg. Wat doe je?

Je zit lekker te kijken en ondertussen te wiebelen op je stoel. Krak. Shit. Door je stoel gezakt. Waarom overkomt jou dit nou altijd?
Je filmt het hele optreden. Tegen je ouders zeg je dat dat is om te bewaren voor later. Maar als je thuis bent, bestudeer je de hele dans en leer je de pasjes aan. Altijd goed om een balletroutine achter de hand te hebben.
Je kan het niet langer aanzien, al dat geklungel van die kleintjes. Je springt het toneel op en danst een prachtige solo van een stervende zwaan. Je bent de ster van de avond, in ieder geval, dat denk je.
Je gaat op de achterste rij zitten. Hoe verder je van de eerste rij vandaan zit, hoe beter. Straks is er publieksparticipatie en moet je ook iets doen.

Correct!

Wrong!


  1. Drake is in Nederland om zijn nieuwe clip op te nemen in jouw stad. Wat doe je?

Cool! Je springt meteen op je fiets naar de filmlocatie, maar je band is lek. Dan maar met de metro, maar daar kom je er achter dat je je ov kwijt bent. Dan maar lopend, maar in al je enthousiasme zie je een stoeprand over het hoofd en val je een gat in je kin. Laat maar zitten.
Je kijkt een hele nacht lang al zijn videoclips en leert alle dansen uit je hoofd. Dan moet hij je wel mee laten dansen in zijn nieuwe clip.
Waarom nou weer in jouw stad? Hij kon toch ook ergens anders heen. Al dat gedoe. Jij zorgt dat je die dag de stad uit bent.
Je springt gewoon de set op midden tussen de aangenomen dansers. En zet je eigen solo in. Dat doe je zo goed, dat niemand je wegstuurt en je nu wereldwijd te zien bent in de nieuwe clip van Drake.

Correct!

Wrong!


  1. Je gaat met je klas naar de voorstelling B-BOY. Na afloop zijn de dansers in de foyer. Wat doe je?

Shit, je wilt gewoon je jas pakken en naar huis. Waarom staan ze daar nou. Je loopt met een grote boog om ze heen en maakt geen oogcontact. Onopvallend sneak je naar buiten.
Je daagt de dansers uit tot een battle. Sowieso dans jij ze er helemaal uit, die amateurs. Er is maar een prof en dat ben jij.
Je loopt op een van de dansers af om ze een hand te geven en te bedanken voor de voorstelling. Je geeft hem een compliment over zijn dans-skills. Hij staart je raar aan en zegt ‘ik ben helemaal niet een van de dansers, ik deed de techniek’. O... Oeps.
Je hebt tijdens de voorstelling heel goed opgelet en danst in de foyer meteen een van de choreo’s na voor de dansers. Dat vinden ze vast heel cool.

Correct!

Wrong!


  1. Het is je bruiloft en het is tijd om samen met je geliefde een openingsdans te doen. Wat doe je?

Je hebt de openingsdans van de bruiloft van Willem-Alexander en Maxima uit je hoofd geleerd. Na afloop complimenteert iedereen je met jullie prachtige dans. ‘Mooi hè, zelf bedacht!’ zeg je tegen iedereen.
Openingsdans? Jullie hadden toch afgesproken dat jullie dit niet zouden doen? Help! Snel roep je dat de openingsdans vanavond gedaan wordt door de ouders van het bruidspaar. Pfoe. Opgelost.
Je zet je geliefde aan de kant. Jij hebt voor dit moment een prachtige dans bedacht en die wil je gewoon alleen laten zien.
Je hebt de allermooiste schoenen aan, helemaal nieuw. En helemaal glad. Al bij de eerste stap voel je je voeten onder je wegschieten. Daar gaat je mooie openingsdans. Er zit niks anders op dan stilstaan en een vreemd dansje met je armen doen.

Correct!

Wrong!


  1. Het is de verjaardag van je beste vriend. Hij wil het dit jaar niet vieren. Wat doe je?

Hoezo geen feestje? Wat een onzin. Je nodigt al jullie vrienden uit en staat de hele avond op de dansvloer. Jij hebt een topavond. Dat je vriend na een half uur al naar zijn kamer is vertrokken, heb je even niet door.
Dit is precies de reden dat jullie beste vrienden zijn. Wat een geweldig plan. Jullie hangen lekker de hele avond samen op de bank en kijken een film. Top verjaardag.
Wat een goed idee, je verjaardag gewoon een jaar niet vieren. Als jij jarig bent besluit je precies hetzelfde te doen.
Je snapt dat hij geen feestje wil, maar besluit hem wel te verrassen met een zelfgebakken taart. Het is een regenboog taart waar je uren op hebt staan zwoegen. Je belt aan en precies als de deur open gaat vliegt er een duif vlak over je hoofd. Je schrikt zo erg dat je de taart de lucht in lanceert. Middenin het gezicht van je vriend. Oeps.

Correct!

Wrong!


  1. Je hebt dansles op school en de jongen waar je al een jaar ruzie mee hebt, daagt je uit voor een dance-battle. Wat doe je?

Je staat klaar om de battle aan te gaan. Deze kans laat je niet aan je voorbij gaan. Je zet je eerste move in, maar bent even vergeten dat je je bril nog op hebt. Bij je headspin valt hij van je hoofd af en jij crasht bovenop je bril. Helemaal kapot. De rest van de battle zie je niks meer en word je genadeloos ingemaakt.
Je gaat de uitdaging aan. Je denkt slim te zijn door hem in de war te brengen en steeds precies te doen wat hij ook doet. Het werkt, je tegenstander raakt de kluts kwijt. Net als je denkt te hebben gewonnen, word je door de docent gediskwalificeerd. Biten is verboden.
Je geeft je over. Witte vlag in de lucht. Staart tussen je benen. Dan maar een loser zijn. Maar no way dat jij gaat battlen en al helemaal niet als iedereen naar je kijkt.
Dit is de battle van het jaar. Hier heb je je hele leven voor getraind. Je bent on fire en veegt de vloer aan met je tegenstander. Yes, gewonnen.

Correct!

Wrong!

Share the quiz to show your results !

Subscribe to see your results

Personality Quiz

I'm %%personality%%

%%description%%

But I'm also %%personality%%

%%description%%

Loading...