Maas theater dans podium

Personages

Maak kennis met de vier helden uit CASH:

Nastaran Razawi Khorasani speelt NASTARAN


Dit is Nastaran. Zij is een eenvoudige secretaresse en verder doet ze er niet zo veel toe. Is ook niet zo gek. Het gaat hier vandaag over geld, over banken, het financiële systeem. Echt een mannending. Dus is Nastaran erbij voor de afleiding en om soms wat domme vragen te stellen, meer niet.

Dennis Rudge speelt DENNIS

-®PhileDeprez0525
Dit is Dennis. Hij is geboren in New York, maar werkt sinds de jaren ’70 in Nederland. Hij is een echte old school professionele bankrover. Kenmerken: geduld, charme en een gokverslaving. Liep uiteindelijk tegen de lamp toen zijn belangrijkste slachtoffers erachter kwamen dat ze één ding gemeen hadden: al hun vrouwen hadden ‘golfles’ bij dezelfde knappe, zwoele, soepele golfleraar.

Rutger Tummers speelt RUTGER


Dit is DickMeisterShitFace, a.k.a Masterchief96, a.k.a. Jarjarfanboy, a.k.a. nog 26 andere namen die hij gebruikt op het internet. Hij zat bij Anonymous en was de slimste hacker van de groep. Maar werd er uit geknikkerd omdat hij te idealistisch was. Rutger is nogal snel gekrenkt, dus uit wraak heeft hij bij alle andere leden een zelfgeschreven virus geplant, waardoor ze een jaar geen porno meer konden kijken.

Sus Verbruggen speelt SUS

MF-®PhileDeprez0465
Dit is Sus. Jong, ambitieus en zwaar gefrustreerd. Sus kan alles, behalve ergens aan de slag. Daarom heeft hij besloten de crisis op een onorthodoxe manier te lijf te gaan. Hij gaat de bank beroven die hem zonder pardon ontslagen heeft. Maar dat kan hij niet alleen.