Maas theater dans podium

Boze bandjes

In iedere voorstelling speelt één boos bandje. Welke band heb jij gezien? Check ze hieronder!


GEWOON FUCKING RAGGEN
GEWOON FUCKING RAGGEN is een drie-mans/vrouw formatie opererend vanuit Rotterdam. Ze spelen hardcore met nekbrekende snelheid en op oorverdovend volume, dat je bewustzijn overneemt en je hersens laat exploderen. Na verschillende tours en optredens door de EU en Zuidoost-Azië gaat de band op 12 oktober 2018 zijn tweede full-length album uitbrengen, genaamd We need more hardcore. Om alvast op te warmen voor hun tour zullen ze het Maaspodium op z’n kop zetten tijdens FEEST.
> Facebook


The Night Templar
The Night Templar is een band die de botte bijl van punk gebruikt op het schild van heavy metal. Muziek die door Neanderthalers gespeeld zou worden, mochten ze gitaren tot hun beschikking hebben gehad. Speciaal voor FEEST zijn ze bij elkaar gekomen om de voorstelling van wat extra smerigheid te voorzien. Beide leden hebben ruim ervaring in de punkscene opgedaan, in bands zoals Ancient Riff, Narcowitch, White Minority, Cenobites en Heavy Lord. (foto: Nichon Glerum)
> Facebook


StiCKFiGS
STiCKFiGS is een punk-rocktrio bestaande uit Sam Spoorenberg (zang/gitaar), Eelco Lassche (bas) en Olivier Lucas (drums). De band vloeide voort uit de punk-rockgroep Fexet, waarmee ze verschillende tours door Europa en meerdere releases achter de rug hebben. Hun nummers zijn hard, snel, luisteren goed weg, maar zijn tegelijkertijd verrassend complex. Met een constant schommelende balans tussen toegankelijkheid en gekte creëert STiCKFiGS een vernieuwend geluid binnen de punkwereld, waarmee ze vastberaden de wereld op z’n kop zetten.
> EP


Headfirst
Headfirst is een rockband uit Leiden. Headfirst bestaat uit vier leden: Duncan, Sjoerd, Gina en Bo. Ze zijn hard bezig met het schrijven van eigen werk en hopen binnenkort iets uit te brengen. Tijdens de voorstellingen van FEEST kun je dus ook twee eigen nummers van ze verwachten. (foto: Roy Jakobs)
> Instagram > Facebook


Citizen Supreme
Citizen Supreme is een beginnend bandje bestaande uit vijf Utrechtse studenten op zoek naar hun muzikale Utopia. In de afgelopen twee jaar hebben ze gewerkt aan hun droom: performen met originele nummers. Citizen Supreme neemt in zijn optredens de luisteraars mee in frisse riffs, uiteenlopende melodieën en een breed scala aan klanken. Als zij op de planken staan, nemen zij hun publiek mee op een inspirerende muzikale reis.
> Facebook > YouTube > Soundcloud