Maas theater dans podium

Voor je gaat

Welkom in het online magazine van de voorstelling Hallo familie. Test je kennis over familiefeestjes in andere landen, ontdek de makers en spelers en hun familiefoto’s, lucht je hart over je eigen familie, bekijk onze filmpjes en leer een masker maken in een handomdraai.

Kijktip
Hallo familie biedt een uniek kijkje in het hoofd van een kind. Haar vader en moeder zijn op weg naar een feest. Het kind gaat fantaseren over hoe volwassenen feestjes vieren. Het publiek is getuige van haar wonderlijke droom.

Hallo familie
Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest, oma is op bezoek om op te passen. De nacht is lang en jij kan niet slapen. Maar dit avontuur lijkt wel een droom, met poppen die tot leven komen, een woeste zee in je slaapkamer en een buurman die verandert in een ijsbeer. En wie is toch dat groene mannetje? Hierna ga je heel anders naar je familie kijken.

Hallo familie is een wonderlijk warme voorstelling, een cartooneske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. Via de ogen van een kind zie je een familie die steeds vreemder en vrolijker wordt. Een dromerige dans- en theatermix van de makers van Liefde. Liefde won de Gouden Krekel 2017 en was genomineerd voor de VSCD Mimeprijs. “Herkenbaar, aanstekelijk en bovenal hartverwarmend” aldus de Mimejury. Nu kiest Merkx voor het thema familie, een terugkerend thema in haar werk.

Duur: 70 minuten

Klik hier voor meer informatie over de tournee van Hallo familie of over Hallo familie in Maaspodium.