Maas theater dans podium

Jouw hemel

Hoe ziet jouw Happily Ever After eruit? Op deze pagina kun jij jouw paradijs, jouw hemel, jouw hiernamaals beschrijven. Bedenk hoe het eruit ziet, wat je hoort, hoe het ruikt, waar het op lijkt. Je mag ook meerdere keren iets invullen als je heel veel ideeën hebt. Dat mag anoniem of met je naam erachter. Het verschijnt niet direct online, dus even geduld. Een paar uur of soms een dag later verschijnt jouw ‘hiernamaals’ in de lange lijst.

 

Jouw hiernamaals:

Alle overleden mensen die ik ken zijn bij elkaar in de wolken.

Er is een groot veld met allerlei verschillende kleuren bloemen waar je doorheen kan rennen en dansen. (groetjes, Myrthe)

Het is er heel erg licht door allemaal sterren en ik kan zweven.

Er zijn allemaal kussens dus het is er heel zacht en er zijn heel veel katten. Van Mara

Tafels vol met lekker eten en ik kan zoveel eten als ik wil, ik raak nooit vol.

Een ruimte waar iedereen kan vliegen, dat sowieso. Er zijn alleen pasteltinten, geen harde kleuren. Er zweven ook allemaal vreemde fietsen door de lucht, maar misschien heb ik dat een keer in een film gezien. Afzender: D

Alles is wit, er zijn geen zijkanten, er is geen boven en onder. Iedereen is aardig en in het wit gekleed. Er klinkt klassieke muziek, het ruikt er fris, het is er niet koud en niet warm. Zoiets?

Mijn hemel is een zacht donzen bed, waar ik heerlijk op kan slapen.

Dan kom ik in een hele mooie wereld waar ik alles kan doen wat ik wil ,bijvoorbeeld zwemmen in het snoepgoed en parachute springen zonder dat ik dood ga want ik ben al dood.

Als je dood bent, ga je in de wolken in een hele langen rij van alle doden mensen en als je aan de beurt bent ga je in een bel en reis je naar een mens toe. Je bent zo klein dan dat niemand je kan zien. Je bent dan een droom, als diegene slaapt ga jij in zijn hoofd en vertel je een droom. Als je een slecht mens bent, dan krijg je een nachtmerrie want die vertelt je een enge droom. En als je een dromenhanger hebt dan moeten alle dromen eerst door de dromenhanger en de goeie dromen komen er door heen en de andere dromen niet. groetjes Suzi