Maas theater dans podium

Wall of Fail

Wat is jouw grootste faal, your biggest blunder? Loop er niet langer mee rond, maar laat het hier achter. Dat lucht enorm op en zoals je ziet… je bent niet de enige!

Faal stories

* Tijdens mijn cito-toets in groep 8 ging het mis. Door alle spanningen liet ik per ongeluk een harde scheet en riep uit paniek “het was de tafel!”. De hele klas keek om. Ik kan er nu erg om lachen, maar op dat moment…

* Ik had een Duits SO en niet goed geleerd. Gelukkig kon ik precies op het blaadje van mijn buurman spieken. Ik had alles precies van hem over genomen. Bleken er achteraf twee versies te zijn. Hij had A en ik B.

* Mijn beste vriendinnetje ging trouwen. Ik mocht voor haar uit lopen in de kerk met het boeket. Ik was van te voren nog even snel gaan plassen. Halverwege siste iemand in het publiek mij toe: “Psst je jurk!” Mijn jurk zat dubbel in mijn onderbroek. Mijn vriendin maakt er nu nog steeds grapjes over.

* Ik had een leuke selfie gemaakt in de spiegel van de badkamer. Ik stond er goed op, dus de foto ging online. Tot een vriendin belde dat ik hem er snel af moest halen. Ik had alleen naar mijzelf gekeken en niet naar mijn achtergrond. In de spiegel kon je niet alleen mij maar ook de wc en mijn drol zien. Ik was vergeten door te trekken…

* We vierden kerst met de hele familie. Iedereen nam iets mee. Ik moest het toetje meenemen. Ik had de hele middag mijn best gedaan op een regenboog taart. Bij de eerste hap spuugde bijna iedereen de taart weer uit. Ik had per ongeluk de zoutpot gebruikt in plaats van de suikerpot.

* Op vakantie kwam ik een super knap meisje tegen. Ze sprak Engels, ik bijna niet. Toen ze vroeg wat mijn naam was schoot ik van de zenuwen in de paniek. “I don’t know my name in English” mompelde ik. Ik ben nog nooit zo raar aangekeken.

* Ik was aan het gamen op de PlayStation van mijn broer. Ik wilde mijn account wissen maar wiste per ongeluk die van hem. Waar hij het spel al bijna op had uitgespeeld. Toen hij boos werd heb ik snel gezegd dat de kat op de console was gaan zitten. Hij is nu nog steeds boos op de kat.

* Mijn moeder had een cake gebakken die ik in de pauze aan vriendinnen uitdeelde. Ik loog dat ik hem zelf gebakken had. Mijn vriendin vroeg of er noten in zaten, ik antwoordde van niet, wist ik veel. Na twee happen kreeg ze een allergische aanval. Bleek de cake van walnotenmeel. Oeps..

* We moesten op de schoolfoto en ik dacht dat ik er wel prima uitzag maar de fotograaf keek nogal vreemd. Toen ik een paar weken later de foto kreeg begreep ik waarom. Ik had een lippenstift kus van een vriendin op mijn wang.

* Ik wilde iets vragen aan mijn wiskunde docent, in plaats van meneer zei ik per ongeluk papa tegen hem.

* Een doorschijnend shirtje aan hebben en daar pas achter komen tijdens je presentatie voor de hele klas.

* Ik werd mee uitgevraagd door een jongen die ik niet heel interessant vond. Ik probeerde hem af te wimpelen door te zeggen: “Sorry, dan kan ik niet”. Iets te snel, hij had nog helemaal geen datum genoemd.

* Ik liep in de stad en was meer met mijn telefoon bezig dan goed om me heen te kijken. Ik dacht dat ik de hand van mijn vriendje vast pakte maar toen ik opzij keek bleek ik de hand van een hele andere man vast te hebben.

* Ik leidde een groep van 30 Fransen rond in Nederland. Toen er een buitje losbrak, zei ik “il pleure” in plaats van “il pleut”. Het huilt… Ik kon zelf wel janken. Dat was het begin én eind van mijn carrière als reisleidster.

* Gevallen over een bananenschil.