fbpx

Maas theater dans podium

Meivakantie in het Maaspodium

Ook dit jaar heeft het Maaspodium een ruim aanbod aan verschillende familievoorstellingen in de meivakantie (28 april t/m 5 mei). Familievoorstellingen, zoals Eureka (4+) van TG Knars, Vadertje en moedertje (6+) van BonteHond of Level Q (8+) van LAP vzw zijn onder andere te zien. Tussen 28 april en 5 mei kunnen kinderen ook spelen met geluid en beweging en als het mooi weer is gaan de terrasdeuren open. Op ons grasveld kan je in de foyer picknicken met het Maas picknickmandje of te ontbijten met het Frans ontbijtje. Vergeet deze zeker niet erbij te reserveren! De leukste vakanties vier je gewoon lekker hier in Rotterdam.

Maas picknickmandje en Frans ontbijtje
Vooraf de voorstelling kun je lunchen met een Maas picknickmandje of ontbijten met het fruitig Frans ontbijt. Ben je vegetariër? Dat is geen probleem! De picknickmand is geheel vegetarisch. Het Frans ontbijtje bestaat uit croissantjes, eitjes, fruit, boter en jam voor maar €4,50 (incl. een drankje) per persoon. Voor volwassenen is het Maas picknickmandje €7,50 en voor kinderen € 5,00.

Gratis workshops
Tijdens de meivakantie hebben we ook gratis theaterworkshops! Voordat de voorstelling van ChitChat (4+)  begint, gaan we in deze workshop ons eigen bewegende gedicht maken. Natuurlijk is er genoeg ruimte om te giebelen, stoeien, rollen en nog veel meer. Na de voorstelling van Vadertje en moedertje (6+) doen we van alles. We gaan bijvoorbeeld nieuwe sprookjes maken, sorteren van groot naar klein, onszelf in hokjes proppen, swingen op muziek en we rennen heen en weer. Om echt in de stemming te komen hebben we natuurlijk verkleedkleren voor iedereen.

>> Klik hier om het programma te zien in de meivakantie.