Maas theater dans podium

Meivakantie 2017

Een lente vol talenten
Je kunt uitblinken in van alles. In gekke bekken trekken, verhalen verzinnen of hoofdrekenen. In bouwen met Kapla, vingerverven of Pim-pam-petten. Talent is overal, in iedereen. Maar hoe herken je het, en wat kun je ermee?
Dat gaan we bij Maas ontdekken in de meivakantie. We gaan op poolexpeditie met pinguïns in IJspaleis (dans, 6+) en doezelen met Duimelot (muziektheater, 1,5+) de zoetste dromen door. De Grieken (dans, 9+) vertellen je magische verhalen uit de oudheid, opgetekend door grote filosofen.

Voor de leeuwen – 28, 29 en 30 april
In Voor de leeuwen verkennen we in het Maas-laboratorium onze eigen talenten. Nieuwe dans- en theatermakers onderzoeken hoe het is om te werken voor én met kinderen. Dagelijks mogen (maximaal) 30 geluksvogels tussen 8 en 13 jaar samen met deze professionele makers werken aan een echte voorstelling, die in de middag aan het publiek wordt gepresenteerd.
> info en tickets

De honden lusten er geen brood van – 4 en 5 mei
Vier jonge Maasmakers maken in het kader van Theater na de Dam een voorstelling met dertig jongeren en kinderen. In maart zijn zij in gesprek gegaan met Rotterdammers die jong waren tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze bijzondere ontmoetingen tussen jong en oud vormen de basis van verschillende scènes en installaties die te zien zijn tijdens een unieke route in en rondom het Maaspodium.
> info en tickets