Maas theater dans podium

Educatie: onderwijs

Bij Maas is educatie hoofdzaak. Zoals we over voorstellingen denken, denken we over de educatieve programma’s, lessen en workshops die we ontwikkelen. De nadruk bij onze educatie ligt op het zelf doen en zelf maken en vertrekt altijd vanuit het fysieke. We bieden verdiepende ervaringen, boren de verbeelding aan en prikkelen spelenderwijs vrijere vormen van je uitdrukken. We werken aan openheid en empowerment, met name gericht op het leren maken van autonome keuzes.

We ontwikkelen programma’s voor alle leeftijden en doelgroepen. Van de allerkleinsten in het primair onderwijs, de jongeren in het voortgezet onderwijs, tot de jongvolwassenen in het MBO / HBO. Ook is er aanbod voor speciaal onderwijs. Dit alles ontwikkelen we het liefst in gesprek en op maat met onze partners.

Enthousiast geworden?
Geen school is hetzelfde, daarom gaan we bij interesse het liefst zo snel mogelijk persoonlijk in gesprek. We denken graag mee met jouw school over de manier waarop theater en dans kan bijdragen aan een rijkere leeromgeving voor jouw leerlingen.

Neem contact op met ons:
Remco Went (hoofd educatie) via remco@maastd.nl
Esther Schouten voor het PO in regio Rotterdam via esther@maastd.nl

Klik hier voor educatie in de vrije tijd om mee te denken, spelen of maken bij Maas.

Maas is officieel partner van het Cultuurtraject Rotterdam. Met kunst en cultuur verrijken we samen het onderwijs in Rotterdam. Meer info: www.cultuurtrajectrotterdam.nl