Maas theater dans podium

MBO / HBO

Voorstellingen
Maas produceert en programmeert voorstellingen voor jongvolwassenen. Je kunt met jouw opleiding voorstellingen overdag bezoeken of ervoor kiezen om in de avond met je studenten naar het theater te gaan zodat zij zich mengen met regulier publiek. Ter voorbereiding op het voorstellingsbezoek kunnen onze docenten een workshop geven op school of in het theater. In theaterseizoen 2020 / 2021 presenteert Maas de volgende eigen producties voor het MBO / HBO: stukShowtje tof doen 2.0 en RPhO meets MaasKlik hier voor de XL-agenda waarin je in een oogopslag alle voorstellingen kunt zien voor jongeren en jong volwassenen in het Maaspodium Rotterdam.

Projecten
Of het nu om langdurige samenwerkingsverbanden of korte projecten gaat, we werken graag samen met scholen en ontwikkelen projecten op maat in overleg. We werken daarin ook juist graag samen met studenten voor wie theater niet vanzelfsprekend is. Bij De wilde keuken zijn bijvoorbeeld het Albeda Horecacollege, MBO Wellant, Zadkine en de MBO Theaterschool nauw betrokken. Met docentenopleidingen zoals de pabo en HBO-opleidingen tot kunstvakdocent maken we onderdeel uit van het curriculum en denken we samen na over het onderwijs van de toekomst.


Enthousiast geworden?

Geen opleiding is hetzelfde, daarom gaan we bij interesse het liefst zo snel mogelijk persoonlijk in gesprek. We denken graag mee met jouw school over de manier waarop theater en dans kan bijdragen aan een rijkere leeromgeving voor jouw studenten. Neem contact op met Remco Went via remco@maastd.nl.