Maas theater dans podium

Meedenken

Maas hecht veel waarde aan de mening van de doelgroep: kinderen en jongeren. Daarom heeft Maas twee ambassadeursgroepen in het leven geroepen: MaasSmaakMakers 8+ (8-12 jaar) en MaasSmaakMakers XL (12-19 jaar). Deze jonge Rotterdammers geven hun ongezouten mening over onze voorstellingen, programmering en ons bar-assortiment, schrijven recensies, maken vlogs en komen backstage op plekken waar vele bezoekers jaloers van worden.

MaasSmaakMakers XL
De MaasSmaakMakers XL zijn de jongerenambassadeurs van Maas. Deze gezellige groep van ruim twintig Rotterdamse jongeren tussen de 12 en 19 jaar schuiven regelmatig aan tafel met Maas. Ze schrijven adviesrapporten, recensies, maken vlogs en denken mee. Veel van de jongeren waren tot voor kort nog onbekend met theater of dans in het algemeen. Ze kwamen in aanraking met Maas doordat hun middelbare school een structurele samenwerking heeft bij de invulling van kunst- en cultuureducatie.
Meer info: Remco Went | 010-2002504 | remco@maastd.nl

MaasSmaakMakers 8-12 jr
De jonge smaakmakers testen onze vakantieprogrammering uit, bezoeken Maasproducties voor kinderen, vergaderen en schrijven na een ronde met hun schriftjes door het pand een adviesrapport aan Maas. Voor theaterseizoen 2020 / 2021 heeft Maas voor de smaakmakers weer een mooi programma ontwikkeld.
Meer info: Esther Schouten | 010-2002504 | esther@maastd.nl