fbpx

Maas theater dans podium

Geef

Jij ♥  Maas ♥  ik

Word je blij van Maas en draag je ons een warm hart toe? Help Maas dan in de toekomst nog meer jonge mensen te inspireren, amuseren, raken en motiveren. Dat kan op verschillende manieren.

Maasfan
Ben je fan van Maas, meld je dan aan voor onze e-nieuwsbrieven. Circa driewekelijks ontvang je Maasnieuws vol fijne tips, backstageweetjes en aantrekkelijke kortingen in je mailbox. Helemaal op maat naar jouw wens. Ook ontvang je als Maasfan jaarlijks het Maasmagazine in je brievenbus. Aanmelden kan hier.
> gratis

Maasmaatje
Maas vindt dat ieder kind in Rotterdam de kans moet krijgen om zich te verwonderen over theater en dans. Vind jij dat ook, dan kun je voor €10 per seizoen Maasmaatje worden. Hiermee geef je een kind, dat om verschillende redenen niet naar het Maaspodium kan komen, de kans op een hartverwarmende theaterervaring. Wil je nóg meer kinderen blij maken? Je kunt Maasmaatje het goede doel van inzamelingsacties of sponsorlopen op school maken. Aanmelden kan hier.
> 10 euro per seizoen

Maasfamilie
Doe meer voor Maas en sluit je als superopa, superoma, superpapa, supermama, suikeroom en suikertante aan bij de Maasfamilie. Als Maasfamilielid zorg je ervoor dat Maas bijzondere voorstellingen kan blijven maken, die kinderen en jongeren een nieuwe blik op de wereld en zichzelf gunnen. Niet alleen houden we je dan op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen, je ontvangt ook een exclusief welkomstpakket vol verrassingen. Aanmelden kan hier.
> 75 euro of meer per seizoen

In zee met Maas
Als bedrijf kan je Maas ook steunen. Dit kan in allerlei vormen: bijvoorbeeld door met collega’s een voorstelling te bezoeken, door Maaspodium te huren voor congressen of zakelijke ontmoetingen, of door ons te stimuleren in ons voorstellingsvermogen. We zoeken altijd bedrijven die met ons mee willen denken en doen. Heb je een goed plan of wil je meer weten? Vraag een gesprek aan met zakelijk directeur Bernadette Stokvis (bernadette@maastd.nl).
> pakket op maat

ANBI status
Maas heeft een ANBI-status. Dat betekent dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Wanneer je Maas als particulier of als onderneming financieel steunt, dan is dat belastingtechnisch voordelig. Een gift aan een ANBI is namelijk (deels) af te trekken van de inkomstenbelasting. Meer informatie hierover vind je op de site van de Belastingdienst.