Maas theater dans podium

Doe mee

Jij ♥  Maas ♥  ik

Liefde is overal. Liefde voor jezelf, de ander, maar ook voor je knuffel, je telefoon of voor theater. Maar hoe toon je dat, liefde of empathie? Bij Maas kan dat door Maasmaatje of Maasfamilielid te worden. Als Maasmaatje gun je een kind voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is een bijzondere theaterervaring. En als lid van de Maasfamilie help je Maas in de toekomst nog meer jonge mensen te inspireren, raken, motiveren en zo ieders voorstellingsvermogen uit te breiden. Maas zoekt naastenliefde.

Maasfan
Ben je fan van Maas en wil je graag persoonlijk op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen bij Maas en activiteiten in het Maaspodium? Dat kan. Meld je gratis aan als Maasfan en je ontvangt onze e-nieuwsbrieven, vol nieuws en backstageweetjes op maat, én jaarlijks het Maasmagazine in je brievenbus. Aanmelden kan hier.
> gratis

Maasmaatje
Vind jij net als Maas dat ieder kind in Rotterdam de kans moet krijgen om theater te bezoeken? Word dan voor €10 per seizoen Maasmaatje en geef een ander kind, dat om verschillende redenen niet naar het Maaspodium kan komen, de kans op een bijzondere theaterervaring. Zo hebben dankzij Maasmaatjes in het verleden al kinderen uit het Ronald McDonald huis Sophia een bezoek aan het Maaspodium kunnen brengen. Wil je nog meer kinderen een theaterervaring geven? Je kunt Maasmaatje het goede doel van inzamelingsacties of sponsorlopen op school maken! Als Maasmaatje mag je ook zelf één keer per seizoen in het Maaspodium een speciale Maasmaatjesvoorstelling bezoeken. Aanmelden kan hier.
> 10 euro per seizoen

Maasfamilie
Alle superopa’s, superoma’s, superpapa’s, supermama’s, suikerooms en suikertantes opgelet! Vanaf nu kan je je aansluiten bij onze Maasfamilie. Als Maasfamilielid zorg je ervoor dat Maas bijzondere voorstellingen kan blijven maken, die kinderen en jongeren een nieuwe blik op de wereld en zichzelf gunnen. Twee keer per jaar kan je samen met je (klein)kinderen tijdens de schoolvakanties een speciale Maasfamilievoorstelling bezoeken in het Maaspodium. Bij deze familievoorstelling organiseren we natuurlijk iets extra’s zoals een backstage tour, Meet & Greet met de acteurs of een workshop. Ook ontvang je altijd €2 korting op kaartjes voor volwassenen bij familievoorstellingen in het Maaspodium én word je twee keer per jaar uitgenodigd voor onze brainstormsessies over kinderactiviteiten in het Maaspodium. Aanmelden kan hier.
> 75 euro of meer per seizoen

ANBI status
Maas heeft  een ANBI-status. Dat houdt in dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Wil je bijdragen aan Maas, als particulier of als onderneming, dan kun je Maas financieel ondersteunen. Maas steunen is belastingtechnisch voordelig. Omdat Maas een ANBI-status heeft, is het mogelijk om een gift aan Maas (deels) af te trekken van de inkomensbelasting. Meer informatie hierover vind je op www.daargeefjeom.nl en op de site van de Belastingdienst.