fbpx

Maas theater dans podium

Particulieren

Al 400 kinderen en jongeren
Maas gelooft dat theater en dans helpt om met een open blik naar onszelf en de wereld te kijken. We willen zo veel mogelijk jonge mensen bereiken met goeie verhalen en inspirerende ervaringen in het Maaspodium en daarbuiten. Toch zijn er veel kinderen en jongeren die om verschillende redenen het theater niet kunnen bezoeken. Daarom heeft Maas een donatiefonds opgericht. De afgelopen drie jaar hebben we dankzij dit fonds al ruim 400 kinderen, jongeren en hun ouders een hartverwarmende theaterervaring in het Maaspodium kunnen geven. Bernadette Stokvis (zakelijk leider): “We zijn enorm blij met die steun en ontvangen hartverwarmende reacties van kinderen. Maar in ons huis is er plek voor nog veel meer kinderen die het verdienen.”

Geef licht!
De voorstelling Lampje komt in december uit. Maak er een gulle maand van en help mee om bij een groep kinderen een theaterticket of het prachtige boek Lampje van Annet Schaap onder de kerstboom te leggen. Doneer een voorstellingsticket voor Lampje à 9 euro (kindertarief), het boek Lampje à 17,50 euro of allebei voor 26,50 euro. Wij zorgen dan dat deze cadeaus bij de kinderen komen die het nodig hebben.

 

 

 

Jij ♥  Maas ♥  ik
Word je blij van Maas en wil je ons op een andere manier een warm hart toe dragen? Help Maas dan in de toekomst nog meer jonge mensen te inspireren, amuseren, raken en motiveren door Maasmaatje of lid van de Maasfamilie te worden.

Maasmaatje
Maas vindt dat ieder kind in Rotterdam de kans moet krijgen om zich te verwonderen over theater en dans. Vind jij dat ook, dan kun je voor €10 per seizoen Maasmaatje worden. Hiermee geef je een kind, dat om verschillende redenen niet naar het Maaspodium kan komen, de kans op een hartverwarmende theaterervaring. Wil je nóg meer kinderen blij maken? Je kunt Maasmaatje het goede doel van inzamelingsacties of sponsorlopen op school maken. Aanmelden kan hier.
> 10 euro per seizoen

Maasfamilie
Doe meer voor Maas en sluit je als superopa, superoma, superpapa, supermama, suikeroom en suikertante aan bij de Maasfamilie. Als Maasfamilielid zorg je ervoor dat Maas bijzondere voorstellingen kan blijven maken, die kinderen en jongeren een nieuwe blik op de wereld en zichzelf gunnen. Niet alleen houden we je dan op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen, je ontvangt ook een exclusief welkomstpakket vol verrassingen. Aanmelden kan hier.
> 75 euro of meer per seizoen