Maas theater dans podium

Particulieren

Al 400 kinderen en jongeren
Maas gelooft dat theater en dans helpt om met een open blik naar onszelf en de wereld te kijken. We willen zo veel mogelijk jonge mensen bereiken met goeie verhalen en inspirerende ervaringen in het Maaspodium en daarbuiten. Toch zijn er veel kinderen en jongeren die om verschillende redenen het theater niet kunnen bezoeken. Daarom heeft Maas een donatiefonds opgericht. De afgelopen drie jaar hebben we dankzij dit fonds al ruim 400 kinderen, jongeren en hun ouders een hartverwarmende theaterervaring in het Maaspodium kunnen geven. Bernadette Stokvis (zakelijk directeur): “We zijn enorm blij met die steun en ontvangen hartverwarmende reacties van kinderen. Maar in ons huis is er plek voor nog veel meer kinderen die het verdienen.”

Jij ♥  Maas ♥  ik
Word je blij van Maas en wil je ons een warm hart toe dragen? Help Maas dan in de toekomst nog meer jonge mensen te inspireren, amuseren, raken en motiveren door Maasmaatje of lid van de Maasfamilie te worden.

Maasmaatje
Maas vindt dat ieder kind in Rotterdam de kans moet krijgen om zich te verwonderen over theater en dans. Vind jij dat ook, dan kun je voor €10 per seizoen Maasmaatje worden. Hiermee geef je één of meerdere kinderen, die om verschillende redenen niet naar het Maaspodium kunnen komen, de kans op een hartverwarmende theaterervaring. Aanmelden kan hier.
> €10 per seizoen

Maassupporter
Als Maassupporter draag je Maas een warm hart toe in moeilijke tijden, zoals nu tijdens de coronacrisis. Zo kan Maas blijven bouwen aan voorstellingsvermogen en het ontwikkelen van voorstellingen, (educatieve) projecten en workshops voor kinderen en jongeren. Aanmelden kan hier.
> €25 per seizoen

Maasfamilie
Doe meer voor Maas en sluit je als superopa, superoma, superpapa, supermama, suikeroom en suikertante aan bij de Maasfamilie. Als Maasfamilielid zorg je ervoor dat Maas bijzondere voorstellingen kan blijven maken, die kinderen en jongeren een nieuwe blik op de wereld en zichzelf gunnen. Niet alleen houden we je dan op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen, je ontvangt ook een exclusief welkomstpakket vol verrassingen. Aanmelden kan hier.> 75 euro of meer per seizoen

Nalatenschap
Wist je dat je de Rotterdamse kunst en cultuur ook kunt steunen middels een nalatenschap? Kijk voor meer informatie en een concreet stappenplan op ikwashier010.nl of neem contact op met Anne-Wil Huisman op annewil@maastd.nl.

Tikkie donatie
Liever zelf bepalen wat je doneert? Dat kan nu super snel en gemakkelijk via Tikkie. Klik hier, of scan de QR code met de camera van je telefoon of iPad, vul een bedrag naar keuze in en doneer! Het maakt niet uit welke bank je hebt en je hoeft de Tikkie app niet geïnstalleerd te hebben. Makkelijk, toch?

ANBI status
Maas heeft  een ANBI-status. Dat houdt in dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Maas steunen is daarom belastingtechnisch voordelig. Omdat Maas een ANBI-status heeft, is het mogelijk om een gift aan Maas (deels) af te trekken van de inkomensbelasting. Meer informatie hierover vind je op de site van de Belastingdienst.