Maas theater dans podium

Maas in Coronatijd

De afgelopen maanden waren bijzondere en moeilijke tijden. Door het coronavirus heeft Maas veel voorstellingen moeten afgelasten en verkeert de gehele theater- en danssector in zwaar weer. We hebben gelukkig veel steun van ons publiek mogen ontvangen, waardoor we in de maanden juni en juli weer voorzichtig open konden gaan. Deze zomer zullen we van 26 augustus t/m 26 september in coronaproof opstelling de voorstelling De wilde keuken spelen en ook dit najaar zijn (met een beperkte capaciteit en geheel volgens de richtlijnen) een heleboel voorstellingen te zien in het Maaspodium. Toch zijn we er nog niet en kunnen we jouw steun hard gebruiken. Met jouw bijdrage kan Maas blijven bouwen aan voorstellingsvermogen door het ontwikkelen van voorstellingen, (educatieve) projecten en workshops voor kinderen en jongeren.

Doneer via Tikkie
Doneren kan nu super snel en gemakkelijk via Tikkie. Klik hier of scan de QR code met de camera van je telefoon of iPad, vul een bedrag naar keuze in en doneer! Het maakt niet uit welke bank je hebt en je hoeft de Tikkie app niet geïnstalleerd te hebben. Makkelijk, toch?

Maas op een andere manier steunen
Wil je liever op een andere manier aan Maas verbonden zijn door bijvoorbeeld Maasmaatje (10 euro per jaar), Maassupporter (25 euro per jaar) of Maasfamilielid (75 euro per jaar) te worden en zo een bijdrage leveren aan ons donatiefonds waarbij we kinderen die om verschillende redenen geen theater kunnen bezoeken een hartverwarmende theaterervaring geven in het Maaspodium? Dat kan natuurlijk ook, bekijk dan de mogelijkheden op de website onder het kopje Steun Particulieren. Wil je Maas structureel steunen of wil je daar meer over weten, neem dan contact op met Bernadette Stokvis via bernadette@maastd.nl. Wij gaan hier graag over met jou in gesprek.

ANBI status
Maas heeft  een ANBI-status. Dat houdt in dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Maas steunen is daarom belastingtechnisch voordelig. Omdat Maas een ANBI-status heeft, is het mogelijk om een gift aan Maas (deels) af te trekken van de inkomensbelasting. Meer informatie hierover vind je op de site van de Belastingdienst.