Maas theater dans podium

Maas in Coronatijd

Maas heeft meer dan 150 voorstellingen moeten afgelasten en verkeert samen met de hele theatersector in zwaar weer. Wil jij Maas in deze bijzondere en moeilijke tijd steunen, dan kun je een donatie doen door MAASSUPPORTER (á €25) te worden. Wil je liever zelf bepalen wat je doneert? Dan kun je een bedrag naar keuze overmaken naar het rekeningnummer van Maas: NL84 TRIO 0338 4555 82 o.v.v. donatie.

Maassupporter
Als Maassupporter draag je Maas een warm hart toe in deze moeilijke tijd. Zo kan Maas blijven bouwen aan voorstellingsvermogen en het ontwikkelen van voorstellingen, (educatieve) projecten en workshops voor kinderen en jongeren. Klik hier om een donatie te doen als Maassupporter.

ANBI status
Maas heeft  een ANBI-status. Dat houdt in dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Maas steunen is daarom belastingtechnisch voordelig. Omdat Maas een ANBI-status heeft, is het mogelijk om een gift aan Maas (deels) af te trekken van de inkomensbelasting. Meer informatie hierover vind je op de site van de Belastingdienst.