Maas theater dans podium

FRIS

In seizoen 2020/2021 lanceren we een nieuwe reeks: Fris. Fris biedt jonge makers de kans om eenmalig iets geheel nieuws te bedenken en te spelen voor familiepubliek. Een speeltuin voor de theater- en dansmakers, waarin zij de kans krijgen zichzelf én het jeugdtheater van deze tijd verder te ontwikkelen. De vier edities van dit seizoen gaan in het voorjaar van 2021 digitaal. Ieder kiest zijn eigen vorm: van livestream tot online workshop.

SEIZOEN 2020/2021

Boyd D. Grund & José Montoya
Fris: Stilzitten en opletten! (7+)

Boyd en José weten heus wel hoe het hoort. In de klas moet je stilzitten en opletten. Alleen Boyd en José vinden dat heel moeilijk. Er gebeurt zo veel in de klas. Daarom helpen ze elkaar.

Vr 2 juli om 19:30. Tickets: €6,00 voor kinderen en €10,00 voor volwassenen. Boek nu je ticket.

 

Lisette van Maanen & Art Srisayam
Fris: Vind je dat normaal?! (8+)

Wat is normaal? Normaal is dat een meisje roze spullen heeft en een jongen van blauwe dingen houdt. Normaal is dat we met bestek eten en niet te hard praten. En als je dit niet doet? Ben je dan niet normaal?

Za 3 juli om 16:00 en zo 4 juli om 11:00 en 15:00. Tickets:  €6,00 voor kinderen en €10,00 voor volwassenen. Boek nu je ticket.

 

Gespeeld

Lisa Groothof & Dwayne Toemere
Livestream Fris: Skeletje (5+)

We geven een feestje voor Skeletjes en jouw Skeletje is uitgenodigd! Jouw Skeletje is net als jij. Maar dan zonder jouw gezicht, je haar en je vingerafdrukken. Jouw Skeletje zit in jou. Die sterke armen, je benen, je slimme schedel: die kan je voelen.

Interactieve livestream: zo 2 mei om 19:30.

 

Gianni Noten & Carmen van Mulier
Livestream Fris: Intergalactic Superspace Songfest (8+)

In deze ongelofelijk spannende muziekcompetitie strijden zes getalenteerde wezens uit verschillende universa tegen elkaar. Welke stem heeft het hoogste bereik? Wie zingt het indrukwekkendste lied? Welke performance knalt letterlijk van het podium, to the stars and beyond?

Interactieve livestream: za 22 mei om 18:30.