Maas theater dans podium

FRIS

In seizoen 2020/2021 lanceren we een nieuwe reeks: Fris. Fris biedt jonge makers de kans om eenmalig iets geheel nieuws te bedenken en te spelen voor familiepubliek. Een speeltuin voor de theater- en dansmakers, waarin zij de kans krijgen zichzelf én het jeugdtheater van deze tijd verder te ontwikkelen. De vier edities van dit seizoen gaan in het voorjaar van 2021 digitaal. Ieder kiest zijn eigen vorm: van livestream tot online workshop.

SEIZOEN 2020/2021

Lisa Groothof & Dwayne Toemere
Fris #1: Skeletje (5+)

We geven een feestje voor Skeletjes en jouw Skeletje is uitgenodigd. Skeletje en jij, wat een duo! Geïnspireerd op de animatiefilm Coco van Disney/Pixar.

Interactieve livestream: zo 2 mei 15:00. Tickets €5,00.
Boek nu je livestreamticket.

 

Boyd D. Grund & José Montoya
Fris #2: Stilzitten en opletten! (7+)

Boyd en José weten heus wel hoe het hoort. In de klas moet je stilzitten en opletten. Alleen Boyd en José vinden dat heel moeilijk. Er gebeurt zo veel in de klas. Daarom helpen ze elkaar.

Interactieve livestream: do 6 en vr 7 mei om 15:00. Tickets €5.00. Boek nu je livestreamticket.

 

Carmen van Mulier & Gianni Noten
Fris #3: Intergalactic Superspace Songfest (8+)

Op 22 mei is het weer zover: het Intergalactic Superspace Songfest 2021 vindt plaats! Een muzikale strijd tussen de universa. Welke performance knalt van het podium af, to the stars and beyond?

Interactieve livestream:  za 22 mei om 18:30. Tickets €5,00. Boek nu je livestreamticket.

 

VERWACHT

Lisette van Maanen & Art Srisayam
Fris #4: Vind je dat normaal?! (8+)

Wat is normaal? Normaal is dat een meisje roze spullen heeft en een jongen van blauwe dingen houdt. Normaal is dat we met bestek eten en niet te hard praten. En als je dit niet doet? Ben je dan niet normaal?

Ma 21, di 22 en wo 23 december 2020 geannuleerd. Nieuwe data volgen binnenkort.