fbpx

Maas theater dans podium

Loslopend wild

In Loslopend wild krijgen nieuwe (en niet alleen jonge) makers de kans om, met coaching van Maasmakers, een kort stuk te maken. Dit werk wordt vervolgens gepresenteerd op verschillende festivals en podia. In 2015 presenteerden we vier korte stukken op Oerol en De Parade. Enkele van deze voorstellingen waren ook op buitenlandse festivals te zien. In 2017 maakten we onder de noemer Loslopend wild een theatertour met zes korte stukken. In 2019 maakten Jurriën Remkes en Freek Nieuwdorp een nieuw stuk voor De Parade. Lotte Rischen maakte in 2019 de voorstelling UNDERCOVER voor Over het IJ Festival (powered by Maas). In 2020 presenteren we een Loslopend wild danseditie, een double bill van Wennah Wilkers en van Gihan Koster en Maikel Walker.

Loslopend Wild // seizoen 2019/2020

  • Jurriën Remkes en Freek Nieuwdorp maken in 2019 de fysieke voorstelling Showtje tof doen, te zien tijdens Theaterfestival de Parade.
  • Lotte Rischen maakt de voorstelling UNDERCOVER voor Over het IJ festival, een voorstelling powered by Maas.
  • Wennah Wilkers maakt voor de Loslopend wild danseditie in 2020 een voorstelling dat een double bill zal vormen met een voorstelling van Gihan Koster en Maikel Walker.

Loslopend Wild // voorgaande seizoenen