Maas theater dans podium

Educatie: onderwijs

Bij Maas is educatie hoofdzaak. Zoals we over voorstellingen denken, denken we over de educatieve programma’s, lessen en workshops die we ontwikkelen. De nadruk bij onze educatie ligt op het zelf doen en zelf maken en vertrekt altijd vanuit het fysieke. We bieden verdiepende ervaringen, boren de verbeelding aan en prikkelen spelenderwijs vrijere vormen van je uitdrukken. We werken aan openheid en empowerment, met name gericht op het leren maken van autonome keuzes.

We ontwikkelen programma’s voor alle leeftijden en doelgroepen. Van de allerkleinsten in het primair onderwijs, de jongeren in het voortgezet onderwijs, tot de jongvolwassenen in het MBO / HBO. Ook is er aanbod voor speciaal onderwijs. Dit alles ontwikkelen we het liefst in gesprek en op maat met onze partners. Maas is geworteld in Rotterdam, maar biedt naar educatieprogramma’s voor Rotterdam ook programma’s aan voor de rest van Nederland.

Enthousiast geworden?
Geen school is hetzelfde, daarom gaan we bij interesse het liefst zo snel mogelijk persoonlijk in gesprek. We denken graag mee met jouw school over de manier waarop theater en dans kan bijdragen aan een rijkere leeromgeving voor jouw leerlingen.
Neem voor het PO, SO en SBO contact op met Esther Schouten via esther@maastd.nl.
Neem voor het VO, VSO, MBO en HBO contact op met Remco Went via remco@maastd.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Educatie in de vrije tijd?
Klik hier
voor educatie in de vrije tijd om mee te denken, spelen of maken bij Maas.