Maas theater dans podium

Primair onderwijs


Voorstellingen en workshops
Maas produceert en programmeert voorstellingen voor jong publiek. Je kunt met jouw klas schoolvoorstellingen bezoeken of ervoor kiezen om een voorstelling te boeken die we in het speellokaal spelen. Ter voorbereiding op het voorstellingsbezoek kunnen onze docenten een workshop geven op school of in het theater. Ook ontwikkelt Maas vaak online magazines bij de voorstellingen. In theaterseizoen 2020 / 2021 presenteert Maas de volgende voorstellingen voor het PO: Doe eens lief (4+), Wijzer (4+), Eitje (4+), Ik ben er even niet (8+) en Boef (4+).

 

 

 

 

 

 

Stel je voor…
Maas, Villa Zebra en het KCR hebben de handen ineen geslagen voor het programma Stel je voor in het kader van Cultuureducatie met Kwaliteit. In nauwe samenwerking met scholen worden er doorlopende leerlijnen cultuuronderwijs ontwikkeld, met als doel cultuureducatie een structurele plaats in het curriculum van de school te geven. Wil je ook theater-, dans- of beeldende kunstlessen voor jouw leerlingen, klik dan hier voor meer info.

Cultuurcoach
Maas zet op meerdere Rotterdamse scholen cultuurcoaches in. Een cultuurcoach maakt veelal onderdeel uit van het team binnen de school en is nauw betrokken bij het ontwikkelen van cultuureducatie. Een cultuurcoach is naast theaterdocent ook een verbinder van ander aanbod van zowel binnen de school als buiten de school in de wijk. Maas zet cultuurcoaches vooral in binnen de eigen wijk Delfshaven.Enthousiast geworden?
Geen school is hetzelfde, daarom gaan we bij interesse het liefst zo snel mogelijk persoonlijk in gesprek. We denken graag mee met jouw school over de manier waarop theater en dans kan bijdragen aan een rijkere leeromgeving voor jouw leerlingen. Neem contact op met Esther Schouten via esther@maastd.nl.