Maas theater dans podium

Speciaal onderwijs

Voorstellingen
De voorstellingen van Maas zijn vaak fysiek en niet al te talig. Daarmee zijn ze ook geschikt voor het speciaal onderwijs. Wil je precies weten welke voorstelling geschikt is voor welke groep/cluster, neem dan contact op met ondergetekende.

Maas produceert en programmeert voorstellingen voor jong publiek. Je kunt met jouw klas schoolvoorstellingen bezoeken of ervoor kiezen om een voorstelling te boeken op die we in het speellokaal spelen. Ter voorbereiding op het voorstellingsbezoek kunnen onze docenten een workshop geven op school of in het theater. Ook ontwikkelt Maas vaak online magazines bij de voorstellingen. In theaterseizoen 2020 / 2021 presenteert Maas de volgende voorstellingen voor het speciaal onderwijs: Doe eens lief (4+), Wijzer (4+), Eitje (4+), Ik ben er even niet (8+),  Boef (4+) en RPhO meets Maas (12+).

Stel je voor…
Maas, Villa Zebra en het KCR hebben de handen ineen geslagen voor het programma Stel je voor in het kader van Cultuureducatie met Kwaliteit. In nauwe samenwerking met scholen worden er doorlopende leerlijnen cultuuronderwijs ontwikkeld, met als doel cultuureducatie een structurele plaats in het curriculum van de school te geven. Er zijn al verschillende BSO- en SO-scholen aangesloten bij Stel je voor, zoals de Lucasschool, De Piloot en de Bergse Veld School. Wil je ook theater-, dans- of beeldende kunstlessen voor jouw leerlingen, klik dan hier voor meer info.

Lees hier het interview met Eva Beijneveld over haar werk op De Piloot.

Enthousiast geworden?
Geen school is hetzelfde, daarom gaan we bij interesse het liefst zo snel mogelijk persoonlijk in gesprek. We denken graag mee met jouw school over de manier waarop theater en dans kan bijdragen aan een rijkere leeromgeving voor jouw leerlingen.

Neem voor het SO contact op met Esther Schouten via esther@maastd.nl
Neem voor het VSO contact op met Remco Went via remco@maastd.nl