Maas theater dans podium

Songfestival programma bij Maas

In mei staat Rotterdam in het teken van het Eurovisie Songfestival en ook het Maaspodium doet mee. We hebben een divers programma dat bestaat uit muziek, zang, dans en workshops in het Maaspodium rondom het Songfestival. Aan alles en iedereen is gedacht, van de ultieme Songfestival liefhebber tot de kinderen en alles wat daartussen zit.

 

Songfest bij Maas: het programma

Za 15 mei: Workshop Jouw songfestival act in één dag (6+)
Maak in één dag je eigen songfestival act! In deze workshop werk je bij Maas aan een intergalactische alien songfestival act, met alles erop en eraan. Het thema is geïnspireerd op het Eurovisie Songfestival en op de Livestream Fris: Intergalactic Superspace Songfest. En natuurlijk mogen je ouders aan het eind van de dag komen kijken. Deze workshop wordt in het Maaspodium gehouden op zaterdag 15 mei van 10:00 tot 15:30 en kost €7,50 p.p. inclusief gezamenlijk ontbijt. Lees meer of boek direct je plek.

Vr 21 mei: Livestream Melomaniac (XL)
In Melomaniac dagen dansers, musici en een dj elkaar uit in een battle om de aandacht van het publiek. Uiteindelijk vinden ze elkaar in dat wat hen verbindt: de liefde voor muziek. Muziek, zo doordringend dat je deze kunt voelen in je onderbuik, waardoor je wel moet bewegen. En laat dat nu net het geval zijn met muziek van de musici van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Dansers van Maas en blazers, strijkers en een slagwerker van het orkest zoeken naar nieuwe dansvormen op oude klanken en verleiden elkaar tot interactie. Melomaniac wordt live uitgezonden vanuit het Maaspodium. De livestream begint op vrijdag 21 mei om 20:15. Een livestream ticket kost €7,50. Boek nu je ticket en ontvang op 21 mei de juiste link in je mailbox.

Za 22 mei: Masterclass Melomaniac (8+)
Ben jij een echte Melomaniac? Na deze workshop wel! Want jij gaat je twee uur lang onderdompelen in de liefde voor muziek en dans, geïnspireerd op de voorstelling Melomaniac. Je waagt je aan bodyclap, breakdance en zangtechniek. Deze workshop wordt in het Maaspodium gehouden op zaterdag 22 mei van 11:30 tot 15:00 en kost €7,50 inclusief gezamenlijke lunch. Lees meer of boek direct je plek.

Za 22 mei: Livestream Fris: Intergalactic Superspace Songfest (8+)
In de livestream Fris: Intergalactic Superspace Songfest strijden zes getalenteerde wezens uit verschillende universa tegen elkaar. Welke stem heeft het hoogste bereik? Wie zingt het indrukwekkendste lied? Welke performance knalt letterlijk van het podium, to the stars and beyond? Alle deelnemers zullen hun uiterste best doen om er een buitenaards spektakel van te maken. Fris: Intergalactic Superspace Songfest (8+) duurt ongeveer 45 minuten en wordt live uitgezonden vanuit het Maaspodium. De livestream begint om 18:30 uur en dan kun je om 19:30 uur naar het songfestival op televisie kijken. Een livestream ticket kost €5,00. Boek nu je ticket en ontvang op 22 mei de juiste link in je mailbox.