Maas theater dans podium

Programmering jan/feb online

Vanaf vrijdag 20 november 2020 staat de programmering van januari en februari 2021 in het Maaspodium online en is de kaartverkoop voor het nieuwe jaar gestart. Met voorstellingen voor families, jongeren en jongvolwassenen kan iedereen zijn hart ophalen. Hiphop, circus, dans, comedy, theater, in het Maaspodium zie je het allemaal, ook in januari en februari. Voorlopig nog steeds voor een maximum van 30 bezoekers per keer en met de nodige maatregelen. Zo blijft het Maaspodium een geheel veilig en coronaproof theater.
Klik hier voor de agenda.

FAMILIEVOORSTELLINGEN
Het Maaspodium is hét theater voor jong publiek. Voor de allerkleinsten zijn in januari en februari onder meer de voorstellingen TimTim (2+) en 1,2, 3, 4 Poppetje van Papier (3+) te zien. En er is meer, zoals WIEDEEDHET (6+), Wachten op kado (4+) en Hotel Hierwaardaar (8+). Ook de succesvolle Maasproductie Boef (4+) komt begin 2021 weer terug. De voorjaarsvakantie vier je in het Maaspodium met een week vol voorstellingen voor verschillende leeftijden.
Klik hier voor de volledige familieagenda.

XL VOORSTELLINGEN
In januari en februari is de XL agenda gevuld met dansvoorstellingen als Asian Celebration van Don’t Hit Mama en Together van Donna Chittick en BackBone. Circusliefhebbers kunnen genieten van verrassend en vernieuwend circus bij de voorstellingen JACK, Great Catch en A Clockwork Orange. Verder zijn er ook twee zinnenprikkelende Theater of the Now avonden rondom de voorstellingen The Biggest Lawsuit on the Planet van Firma Mes en Dubbelbloed #2 van Danstheater AYA.
Klik hier voor de volledige XL agenda.