fbpx

Maas theater dans podium

Scènefoto’s Bye Bye Baby

De scènefoto’s van Bye Bye Baby zijn er! Fotograaf Nichon Glerum maakte deze fijne plaatjes van de performance van Nastaran Razawi Khorasani, die aanstaande vrijdag 1 februari om 19:30 in première gaat in het Maaspodium. Bye Bye Baby toert t/m 6 april door het hele land.

Bye Bye Baby (10+)
Op een dag is alles ineens anders. Gisteren was je nog de oudste en begreep je alles. Vandaag ben je de jongste en snap je er niets meer van. Je wist dat dit moment zou komen, maar je had er toch een heel ander idee bij. Zelfs de normaalste dingen zijn ingewikkeld. Hoe moet dit? En waarom heeft niemand je dit verteld?

In groep 8 was Nastaran de stoerste van de school en wilde iedereen haar vriend zijn. In de brugklas transformeerde ze naar een heel verlegen meisje dat met niemand durfde te praten. Haar nieuwe voorstelling Bye Bye Baby gaat over de grote overgangen die ieder mens in zijn leven doormaakt. Zoals die grote overgang van de basisschool naar de middelbare.

In Bye Bye Baby proberen twee mensen het hoofd boven water te houden in een decor vol bizarre obstakels en hindernissen. Een fysieke, humoristische en humeurige voorstelling voor de laatste klassen van de basisschool, voor brugklassers en voor iedereen die een grote verandering doormaakt.

Meer informatie en tourneedata