Maas theater dans podium

Sinterklaas Kapoentje, hier heb je m’n schoentje

Gratis theaterkaartje in ruil voor schoenen
Maaspodium doet samen met zes andere Rotterdamse podia mee aan de jaarlijkse Sinterklaasactie Zet je schoen. Kinderen t/m 12 jaar kunnen hun te kleine (maar nog niet afgedragen) schoenen bij de deelnemende theaters inruilen voor een gratis theaterkaartje. Een gevalletje win-win, want de schoenen worden dit jaar opgehaald voor Sam’s Kledingactie, die zich inzet voor gezinnen in Zuid-Soedan. De actie loopt tot en met 11 december.

Deelnemende theaters
De schoenen kunnen ingeleverd worden bij het Luxor Theater, De Doelen, Islemunda, Theater Rotterdam, Grounds, Theater Zuidplein en het Maaspodium. Vanaf vandaag kan je bij de kassa je schoenen wegbrengen en dan kan het gratis kaartje voor in het desbetreffende theater verzilverd worden.

Win win
Deze editie worden de schoenen opgehaald voor Sam’s Kledingactie, die zich inzet voor gezinnen in Zuid-Soedan. Door de oorlog zijn waterputten vernietigd en is de infrastructuur onbruikbaar. Sam’s Kledingactie heeft samen met Cordaid een programma ontwikkeld om de bevolking structureel te helpen. De schoenen worden eerst verkocht, daarna wordt er van het opgehaalde geld voorzieningspakketten gekocht, om vervolgens aan de gezinnen in Zuid-Soedan te geven.

Zet je schoen
Bij elkaar bieden deze zeven podia 28 voorstellingen aan. Bij het Maaspodium kan je schoenen ruilen tegen een kaartje voor Voor de leeuwen (8 t/m 108) op 4, 5 of 6 januari 2018, Vlieger zonder koord (6+) op 25 februari 2018, Maanzucht (4+) op 27 februari 2018 of Lastige ouders (8+) op 11 maart 2018.  Je kunt je schoenen inleveren bij de backstage-ingang (dinsdag t/m vrijdag tussen 14:00 en 17:00 uur), of in de foyer van het Maaspodium (alleen op voorstellingsdagen, vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling).

Als je je schoenen inlevert bij Theater Rotterdam kan je een gratis kaartje krijgen voor Beauty en het beest (8 t/m 108) van Maas op 2, 3 of 4 maart 2018.

Actievoorwaarden
De actie loopt vanaf 19 november tot en met 11 december 2017. Kijk voor de actievoorwaarden en meer informatie over de deelnemende theaters en voorstellingen op www.zetjeschoen.nu. De actie is voor iedereen t/m 12 jaar. Eén vrijkaart per kind (ook als je meer paar schoenen inlevert). Minimaal één betalende begeleider per 4 kinderen. Zo lang de voorraad strekt. Niet geldig voor reeds gekochte kaarten of in combinatie met andere kortingen en passen. Bij het inleveren van de schoenen moet de vrijkaart direct worden ingeboekt. Wil je nog een dag bedenktijd, kom dan een dag later terug met de schoenen.

Wil je meer weten over deze actie kijk dan op www.zetjeschoen.nu.

foto: Bosse Beckers