fbpx

Maas theater dans podium

Swingende theaterworkshop Vadertje en moedertje (6+)

Meivakantie in het Maaspodium

Vadertje en moedertje (6+) speelt in de meivakantie twee keer in het Maaspodium: op vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei. Na de voorstelling kun je gratis meedoen aan de bijbehorende theaterworkshop van BonteHond.

Theaterworkshop
In de workshop rekenen we af met vastgeroeste rolpatronen en draaien we alle rollen op een speelse manier om. We maken nieuwe sprookjes, sorteren van groot naar klein, proppen onszelf letterlijk in hokjes en rennen daar net zo hard samen weer uit. Maar pas op! Net als in de voorstelling kan alles zó weer door elkaar gegooid worden. Een swingende theaterworkshop met muziek uit de voorstelling en een kist vol verkleedkleren.

Praktische info
De workshop is aansluitend op de voorstelling en duurt ca. 60 minuten. Meedoen is gratis, maar vol=vol! Reserveer je workshopplaats bij je voorstellingsticket om zeker te zijn van een plaats.

>> Klik hier voor meer info over deze voorstelling.

Meivakantie in het Maaspodium
Vadertje en moedertje is onderdeel van het vakantieprogramma. In de meivakantie is er van alles te doen in het Maaspodium. Voorstellingen, workshops, en gratis activiteiten in de foyer waarin we gaan spelen met geluid en beweging. Wie zin heeft om voorafgaand aan de voorstelling te picknicken kan een picknickmand bij zijn tickets reserveren.

>> Klik hier voor meer info over de meivakantie in het Maaspodium.