Maas theater dans podium

Talkshow over kansengelijkheid en cultuuronderwijs

Heb jij interesse in cultuuronderwijs en kansengelijkheid? Zet dan deze in je agenda: donderdag 27 mei 2021 16:00-17:00 Debatmeester Kansengelijkheid.

Debatmeester is de talkshow van KCR over Rotterdams cultuuronderwijs. Een van de speciale gasten van deze editie is Pamela Schaap. Pamela is theatermaker (Keti Koti 2021), docent en cultuurcoach in het educatieteam van Maas. Samen met Ruben Schoon, teamleider op het Zuiderpark College, sluit zij zich aan bij het rijtje experts uit de (onderwijs)praktijk. Samen duiken ze in een aantal good practices waarin cultuuronderwijs bijdraagt aan kansengelijkheid.

KCR schrijft: “Door de coronapandemie en de lockdowns zijn de kansenverschillen tussen leerlingen haarscherp in beeld gekomen. In deze Debatmeester uitzending verkennen onze gasten hoe we cultuuronderwijs tot een sterk instrument kunnen maken dat kansengelijkheid bevordert. Heel concreet, aan de hand van voorbeelden en ideeën uit de (les)praktijk. Wanneer werkt het en wanneer niet?”

Kijk je mee? De livestream is gratis toegankelijk. Meld je aan bij KCR: https://kc-r.nl/evenementen/debatmeester-kansengelijkheid.

STREAM GEMIST? BEKIJK HEM HIER TERUG!